keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Lahjaringin seitsemäs paketti

Seuraava paketti uunista ulos! Eikun postilaatikosta. Tällä kertaa paketti tuli Tiinalta, kiitos!


Ja mistäs sitä aloittaisi taas.. :D Käsivoidetta kerkesin testaamaankin jo, miellyttävä mieto tuoksu. Tulee kyllä tarpeeseen. Vähän aikaa tuntuu aika rasvaiselta kädet mutta aika nopeasti silti menee sekin ohi. Mulla on kyllä niin rutikuivat kädet talvisin että saakin olla rasvainen.

Lumenen lakat Quick Sand / Jäljet hiekassa ja Diamonds in the Night / Timantit yössä. (Ääh kun nuo lakkojen suomenkieliset nimet tökkii.. :D ) Tuo eka on aika jännän värinen, ihan suoralta kädeltä en osaa sanoa että mikä väri..? Selviää varmaan sit kun lakkaa tuolla. Varmaan ihan nätti, tämähän taisikin olla tekstuuri mitä en heti ees hoksannu..! :) Ja punaista glitterlakkaa, ei valittamista :)

Toi glitterpurnukka on kyllä tuijottelua aiheuttava, ihanan värinen, kimaltaa niin monessa sävyssä ja kirkkaasti.. Punaista ja pinkkiä ja violettia ja oikein sähkönsinistä..! Tarttis varmaan hommata sellanen viuhkasivellin.

Ja siirtokuvia, vaihteeksi valkoiset on osattu laittaa toisen väriselle paperille. :D Kivoja kukkia, oisko kirsikan oksia :) Ja toinen tommonen verkko tai suomukuvio, miksikä tuota sanois.. :)

Kiva paketti tuli taas siis :)

6 kommenttia:

Saa kommentoida!