sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Pinkki ruffian

Melkein koko viikko vierähti ennen kuin kerkesin viikon lakkaushaasteeseen paneutumaan! Eli tällä kertaa aiheena ruffian. Pari kertaa olen tainnut aiemmin tehdä sellaiset, olen todennut että tämähän on ihan kiva tyyli! Ainakin jos onnistuu valkkaamaan sopivat värit ja hyvin käyttäytyvät lakat.. :D Näistä tuli nyt kivat pirtsakan pinkit! (Tai miksi sävyksi tuota nyt kutsuu..)



Käytössä Seppälän Nails Matt Neon Pink ja Orly Miss Conduct. Tulipahan taas käytettyä tuota ihanuutta, ja sitäkin vain ihan pikkiriikkinen määrä kun tarvittiin vain yksi kerros.. :D Nuuka mikä nuuka. Sitäpaitsi olisi kuitenkin tullut pilattua lakkaus jos toista kerrosta olisi lähtenyt yrittämään. 

Paitsi että nyt kun on hitusen tummempi lakkaus niin huomasin että vasemman käden kynnet on viilattu vinoon. Kaikki. Pahus sanon minä.. :D No, tuijotellaan oikeaa kättä, ehkei sitä muut huomaa. Korjaillaan muotoa sitten kun on taas aika vaihtaa lakkaus, just nyt en ala kyllä viilailemaan. Olikin niin mieluisat kynnet että tietty piti jotain olla pielessä.. Pitääpä muistaa taas seuraavalla kerralla kun enemmän tulee lyhennettyä että kannattaa hoitaa operaatio tummemman sävyisillä kynsillä, erottuu paremmin. Edellinen oli niin vaalea lakkaus etten huomannut mitään, toisaalta saattaa olla että mustat raidat suuntaan ja toiseen kyllä vievät hiukan huomion.. :D

On tuo Miss Conduct kyllä kaunis lakka.


1 kommentti:

  1. Yksi hienoimpia ruffianeja, mitä oon nähnyt, ei pomppaa liikaa esiin. Me likes! :)

    VastaaPoista

Saa kommentoida!