tiistai 5. marraskuuta 2013

Lahjaringin ensimmäinen paketti

Marraskuu, ulkona on erittäin sateista ja harmaata, vaan ensimmäinen paketti ihanasta kynsifriikkien lahjaringistä on kaikkea muuta kuin harmaa! Voisin väittää jopa kesäiseksi.. :) Tämän lähetti Kahlaaja!


Eli lakka on China Glazen tekstuuri Toe-tally Textured. Chinan tekstuureja multa ei ennestään löytynytkään, eikä myöskään tuollaista puhtaammansävyistä oranssia. Tämän testailu ainakin tämän hetken mieltymysten mukaan taitaa silti jäädä keväämmälle, tuntuu nuo tummemmat värit vievän nyt pinta-alaa kynsiltä, ja joulusävyt alkavat hiipiä käyttöön.. Mutta oikein kaunis oranssi, en valita, tulee vähän mieleen hillat tai appelsiini.
Kynsiteippi, siihen on vähän ristiriitainen suhde, yksi rulla löytyy ennestään.. Olen kyllä monesti ihastellut upeita lakkauksia joissa teippejä on käytetty, itsekin haluaisi kyllä oppia näiden kanssa pelaamaan. No, nyt on kaksi rullaa niin on varaa epäonnistua, ei ihan heti lopu. :D


Kuivakukkia, tämä oli kiva yllätys! Tämmöisiä en ole ennen kokeillutkaan, saapa nähdä mitä keksin! Täytynee googlesta kurkkia inspiraatiota. Tämäkin kyllä melko kesäinen.. :)Vaaleanpunaisia ruususiirtokuvia, napakymppi :) 

Täytynee lahjarinkitavaroille keksiä vähäksi aikaa joku säilytyspaikka että saa kuun loputtua kaikki yhteiskuvaan. Vielä 10 pakettia tulossa kuukauden sisällä.. <3

---

Höpötetään tähän nyt muutakin. You only live twice roikkuu kynsillä edelleen, nyt jo hitusen kärsineenä. Harvinaisen kauan on kyllä ollut sama lakka kynsillä, torstainakos nämä lakkasin? Oikeastaan eilisaamuun asti pysyi siistinä, työpäivä vaan oli vähän vähemmän kynsiystävällinen tällä kertaa.
No, on tässä nyt puuhaakin ollut sen verran ettei ole kynsiä ehtinyt lakkailla. Lauantai meni piknikristeilyllä, lähdettiin aamulla Viking Amorellan kyytiin, vaihdettiin Maarianhaminassa laivaa ja päästiin näkemään tämä uusikin paatti, Viking Grace. Oikeastaan ostettiin tuliaiseksi ihan itselle vain karkkia, toki lakatkin tuli katsottua läpi mutten nyt löytänyt mitään ihmeellistä. Gracen leikkihuoneet oli kivoja, tyttö viihtyi pallomeressä :) Käytiin tietty syömässäkin, Amorellalla ihan perus kotiruokalounas ja Gracella vähän hienommat sapuskat, muuten hyvää mutta mun pippuripihvissä olisi saanut olla vähän enemmän sitä pippuria.. Miehen hampurilainen oli kyllä aika hyvää.

Sunnuntai meni ruokaostoksia lukuunottamatta maatessa, olin ihan poikki kun koko lauantai tuli aika lailla käveltyä. Eipä siinä jaksanut ihmeempiä ajatella, ja eilen taas isäntä oli harrastuksissaan, ja illalla tuli Black Swan mikä piti katsoa. Aika jännä elokuva.

No, josko tänään ehtisi taas miettiä kynsien lakkailujakin. onko se sitten haastetta vai haastetta.. :D


10 kommenttia:

  1. Aika kiva paketti. :) Nuo kuivakukat kiinnostais itteäkin kokeilla, ehkä joskus siis.

    VastaaPoista
  2. Hyvä, että sisältö miellytti :)
    Tuota... Lukeeko tuossa kortissa 3? Katsoin kauhuissani tuollaista korttia jälkeenpäin ja ihan selkeästi siinä oli 3!! Ei vaan tuossa mun mielestä ollut, kun sen ostin. :D

    VastaaPoista

Saa kommentoida!