maanantai 11. marraskuuta 2013

Päivä 11: Polka dots

Ja polkadotpäivä! Pilkuttelu onkin tuttu juttu mulle, siitä huolimatta lopputulos on vähän niin ja näin..

Halusin tällä kertaa lähestyä aihetta vähän neutraalimpien sävyjen kanssa. Ne pari kertaa mitä ihan kokonaan pilkullisia kynsiä on tullut tehtyä ovatkin olleet aika kirkkaita värejä.


Nyt nudea ja valkoista. Ihan söpöt, harmittaa vaan että onnistuin näköjään jossain välissä ruttaamaan pari kynttä. 


Käytetyt lakat, Ginan Puff powder ja Viva la divan ranskisvalkoinen, numero lienee 35. Mutta voi prkl millaista litkua tuo ginan lakka! Surkea peittävyys ja valuu heti mihin sattuu, ärsyttävää. Ylivoimaisesti surkein kaikista kokeilemistani kyseisen merkin lakoista. 


Talvi ilmeisesti tulossa, ainakin käsien kuivuudesta sen huomaa. Ihan jo kynsinauhat päässeet halkeilemaan ahkerasta rasvailusta huolimatta. Tuohon liittyen sainkin tänään paketin jossa on jotain pientä joka toivottavasti auttaa. Ja muutakin sälää, Kuun vaihteessa tuli tehtyä Yves Rocherille pieni tilaus.


Oliivi-vartalokuorinta, tämän valkkasin ekana, halloween-yllätyksenä tuolta verkkokaupasta sai ensimmäisen koriin lisätyn tuotteen ilmaiseksi :) Huulirasvaa, ajattelin kokeilla tämmöistä vaihteeksi, yleensä käytössä on ollut miramen medilip. Ja se talvituote, käsivoide kylmälle säälle. Toivottavasti tepsii! :)


Ja toinen käsivoide, kaakaota ja appelsiinia. Kasvovoide, tämä oli toinen tilaajalahja, ja vartaloöljy, myös kaakao-appelsiini tuoksuna. Tuosta öljystä vaan vähän hämmennyin, siinä on jotain pientä glitterhippusta seassa.. :D Saa nähdä näytänkö kohta discopallolta.. :D

Tulipa vaihteeksi ostoksiakin esiteltyä, kynsilakkoja en olekaan hetkeen taas ostellut niin pitää esitellä muita :D No, kuuluuhan nuo rasvat ihan asiaankin.

6 kommenttia:

  1. Söpöt kynnet ja kivoja ostoksia.Mullekki tuli yv;n paketti

    VastaaPoista
  2. Mää kanssa oottelen mun yv:n pakettia! :) melkeenpä samat tuotteet tilasin :D

    Kynnet on oikeen nätit! :)

    VastaaPoista

Saa kommentoida!