keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Lahjaringin kolmas paketti

Ja seuraavat lahjukset heti perään! Ja tämä pakettihan sai huulille erittäin leveän hymyn! Tuossa kun avasin paketin, tulin napanneeksi ensin kortin kuoresta ulos.. Korttiin kirjoitettu viesti oli erittäin lupaava: Blogista bongailin juttuja, joulunpunaista joulunodotusta... Ja tulin aavistaneeksi oikein, mitä tämä tarkoitti! The Joululakka, China Glazen Ruby Pumps löytyi kuplamuovin kätköistä! Ai että! Happyhappy! Tämä on ollut aikalailla ykköshimotus nyt jonkun aikaa, ja olen pitänyt sormet ja varpaat kovasti ristissä että tämä kotiutuisi lahjaringin kautta. :) On se nätti!


Ja eipä ole muutenkaan paketin sisällössä moittimista, Perfectin hiekkalakka S 58, tätä merkkiä en ennestään omistanutkaan, ja vetoketjudecalit, kivaa, näitäkin olen tullut katselleeksi sillä silmällä useaan otteeseen. Hopeisia ja kultaisia :) Oikein ihana paketti, kiitos kovasti! <3

10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Nii on, kiva ku himotuslistalta sai yhen lakan vetää yli :)

      Poista
  2. On Ihanan väristä toi ruby pumps. <3

    VastaaPoista
  3. Onneksi mun ei tarvitse kovin paljon vihertää. Tuo Ruby Pumps on itsellä Helmerissä, samoin kuin "iso kasa" noita vetoketjudecaleja. Tuota hiekkalakkaa ei ole, joten hento viherrys kyllä on poskilla ;-)

    VastaaPoista
  4. Ooh ruby♥ ja muutenki oikeen kiva paketti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä tosi kivoja juttuja tullu tähän mennessä :)

      Poista

Saa kommentoida!