keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Päivä 14: Kukat

Kukkasia kukkasia. Ja vaihteeksi kaksi haastetta yhdellä iskulla, eli lakkaushaaste-ryhmässä aiheena nude. Eli nude pohja ja kukat koristeena. Tämän kanssa kyllä mentiin taas siitä missä aita on matalin, eli siirtokuvat käyttöön.


No joo, ihan kivat. Lakka on joku halpispoisto-ostos, Evelinen Happy colours numerolla 602. Oli vähän paksua mutta silti valui, raidoittui, ja näköjään olisi pitänyt lakata kolmaskin kerros. Siirtokuvat taas, laatu aika epätasainen.. Osassa näistä oli todella paksun tuntuinen kuva kun oli saanut lioteltua irti taustapaperista. Pariin kynteen kuva oli siis vähän vaikea asetella niin ettei törröttelemään jää, ja niin jokunen ryppy ja kupla löytyykin tuolta siirtokuvien reunoilta. Äh. Tai sit en vaan osaa. No, nämä ei sentään jämähtäneet heti ekaan paikkaan mihin osuivat.. Silti etusormen kuva huonosti. Vasurissa on kuvat siellä missä pitääkin mutta kun ne kuplatkin on siellä.

Väri taitaa olla kyllä vähän turhan vaalea, en ole ihan varma. 
Seuraava lakkaus taitaakin olla pikkujouluihin! Täytyy varmaan testata tuolta lahjaringin aarteista joku kiva jouluinen.. <3

2 kommenttia:

Saa kommentoida!