torstai 28. marraskuuta 2013

Joulunpunainen skittlette

 Perjantai-iltana on tulossa työpaikan pikkujoulut, ja kynnethän on tottakai lakattava jouluisiksi. Tuolta lahjaringin kautta tullut Ruby Pumps oli tottakai saatava käyttöön. Ongelma oli vain se että teki niin mieli kokeilla kaikkia muitakin! Jonkun kummallisen päähänpiston seurauksena sain päähäni kokeilla skittletteä, miten tämä tyyli minun kynsilleni istuu. Yleensä vierastan kovin levottomia lakkauksia, useimmiten kynteni ovatkin kaikki saman näköisiä. Tuota levottomuutta päätin yrittää hillitä valitsemalla kolme punaista lakkaa eri koostumuksin. Rubyn seuraksi pääsi näin ollen Lumenen Diamonds in the Night sekä Delia no.1 sävy 37.


Seuraava ongelma olikin sitten sommittelu. Googlen kuvahakua tulikin tutkittua hyvän aikaa, jonkunlaista osviittaa löytyi mutta ei tämä skittleten tekeminen ekaa kertaa ihan yksinkertainen juttu ollut..! :D
Loppujen lopuksi päädyin lakkaamaan kaksi kynttä kokonaan Ruby Pumpsilla, ihan vaan kun se on niin nätti, kolmeen pohjalle Delia joista kahdelle tyveen glitterlakka ja yhteen pilkkuja rubylla. Peukalo on samanlainen kuin nimetön.


Ihan niin ei mennyt kyllä miten ajattelin, tuon glitterlakan töpöttely ei ottanut onnistuakseen. Tai siis en vaan osannut, otin liikaa lakkaa meikkisieneen eli sitä meni myös kynnelle turhan paljon. Lisäksi Lumenen sävy ei aivan istunut näihin kahteen muuhun, mutta tuota ongelmaa korjailin hiukan töpöttelemällä glitterin päälle ihan pikkuhiukkasen verran Ruby Pumpsia.

Joka tapauksessa, ei näistä nyt ihan kamalat tulleet, eiköhän näillä pikkujouluihin kelpaa mennä. :)

12 kommenttia:

Saa kommentoida!