perjantai 17. tammikuuta 2014

Onnistunut apinointiko?

Torstaina blogeja lueskellessa iski semmoinen lakkaushinku että vihan liekit saivat väistyä oltuaan vaivaisen yhden vuorokauden kynsillä.

Eli täällä tuli tehtyä kynnet joiden takana on oikein inspiraatioketju, pari kaunista aikaansaannosta joita molempia ihastelin. Joukon jatkoksi vaan! Eli ensin oli Better Nail Dayn Sissin lakkaus jota ihastelin, Something Can Go Wrong-blogin Heidi inspiroitui siitä ja itse otin mallia hiukan molemmista. Heidi itseasiassa oikein yllytti lakkailemaan nämä kun kävin hänen kynsiään kommentoimassa, ja nythän pitää vielä lähteä kunnon herkkislinjalle kun edelliset kynnet olivat ihan kaikkea muuta, ihan niin kuin uhkailin.


Lisäsin tosiaan samaan soppaan näiden kanssa vielä kolmannesta blogista vähän aikaa sitten tulleen ihanan idean, jonka lähdettä en valitettavasti muista. Joka tapauksessa, hiekkalakka + samansävyinen creme teipattuna. Kuvasta näkee mitä ajan takaa.

Koitan tässä kovasti siis siedättää itseäni pitämään enemmän skittletteistä, ja muutenkin vähän monimuotoisemmista lakkauksista. Kun ne kerran muiden kynsillä ovat kauniita niin pitäähän niihin itsekin oppia. Tai ehkä kyse on enemmän oman silmän kehittymisestä, mitkä lakat sointuvat kauniisti toisiinsa ja niin ikään.


Tämmöinen lakkaus kun tulee tehtyä, johon ei itse ole tottunut, on vähän kyllä hankala tapaus. Noin niinkuin itsekriittisessä mielessä. Sopiiko tuo valkoinen joukkoon? Onko jotain liikaa? Entä decalit, onko tuo kuva jotenkin liian tumma? Toisaalta tummempi pinkki toistuu niiteissäkin. Tai pitäisikö hiekkalakankin olla verraten tummempi tai eri värisellä pohjalla? Se vaan että vaaleanpunaista piti saada, eikä mulla ole tummempaa vaaleanpunaista tai pinkkiä tekstuuria. Eli pitäisikö tuon toisen pinkin olla vielä haaleampi vaaleampi...? Miljoonaa eri asiaa pähkäilin tässä kynsiä katsellessa, mutta kyllä minä nyt taidan tulla siihen lopputulokseen että hyvät nämä ovat, se on se tottumiskysymys vain. Vai miltäs nämä nyt muiden mielestä näyttää?


Käytetyt lakat: OPI Pussy Galore, Essie Blanc ja Seppälä Nails Matt Day Dream. Ja niiden päälle teippailua ja koristelut. Tätä tehdessä totesin muuten vakavan puutteen decalvalikoimissani, tuollaiset kiekurat mitä Sissin ja Heidin lakkauksissa näkyy uupuu multa ihan kokonaan. Olisi ollut just nyt tarve kun nuo niin kivalta näyttää.. Ja just kun tuli ihan tasan eilen Adeninan tilaus postilaatikkoon.. :D Tässä käytetyt koristeet siis tuli just sieltä, noita jänniä kukkia onkin näkynyt usein muilla, aiemmin en tykännyt mutta kas kun nekin alkaneet miellyttää silmää.. :) No, kivaltahan ne tässäkin lakkauksessa näyttää, ei kai sitä ihan kokonaan tarvitse muita matkia. :D Sama juttu noiden niittien kanssa, aiemmin mikään kynnen pinnalta tuntuva koriste ei ollut mun mieleen mutta näköjään niihinkin oppii, pieniähän nuo on mutta silti. Johan tässä tosin on kynsihurahduksesta nautittu kohta vuosi jo, ehtiihän siinä ajassa vaikka mitä uutta keksimään.. :)

18 kommenttia:

  1. Oot kyllä saanut napattua hempeyden näihin! Ihanat!! :) Upeat nuo hiekkalakkakynnet, kun keksit käyttää niihin teippiä :) Kaikissa meidän kynsissä on samaa, mutta silti jotain eriä.
    Näistäkin lähti inspirointi-aivosignaaleja mun päänuppiin :D Pääseeköhän sitä taas kopioimaan... :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Kappas, sä ehditkin heti kommentoimaan tänne, just kävin ite naureskelemassa et pakko oli heti toteuttaa kun idea tuli :)
      Mäkin kyllä tykkään kovasti näistä <3

      Poista
  2. Kauniit kynnet! Tosi hauska tuo tekstuurin ja samanvärisen cremen yhdistelmä, nam.

    VastaaPoista
  3. Tosi nätit ovat, kaunis toteutus. :)

    VastaaPoista
  4. Nää on kyllä tosi nätit, niin mun väriset! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, aattelinki et suhun varmaan uppoo nämä... :D

      Poista
  5. Todella, todella nätit!!! =)

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Sait uuden lukija :) Tosi nätit ja herkät. Tällä tavoin mäkin ehkä voisin käyttää vaaleanpunaista lakkaa.

    VastaaPoista
  7. Nää on ihanat. <3 Kaikkea on just sopivasti. :)

    VastaaPoista

Saa kommentoida!