maanantai 31. maaliskuuta 2014

Pinkkiä ja valkoista

Taas mielikuvituksen riemuvoitto tuo otsikko.. Oli taas hankalaa keksiä uutta lakkausta, pinterestistä löytyi loppujen lopuksi parit kynnet joista hiukan löytyi inspiraation tynkää.



Peukaloissa myös rivit glitteriä. Ensin meinasin vähän niittejä noihin kynsiin, ja hopeaa pinkin kaveriksi. Suunnitelmat muuttui kun huomasin että nuo pyöreät glitterit mitä varastoista löytyi oli samaa väriä Ginan Metallic-lakan kanssa. Vähän onnistuin sähläämään glitterien kanssa, pohja ei ollut ihan kuiva kun asettelin niitä niin osan pinta vähän tahriintui.. vaan ei sitä onneksi niin hyvin huomaa luonnossa. Näistä tuli ihan hauskat kynnet! Värimaailma vähän enemmän minua tällä kertaa. :)


Eli käytössä pyöreitä glittereitä, Ginan White ja Metallic, sekä Wild&Mild Matte Crazy Girl

Täällä upotaan entistä syvemmälle kynsilakkasuohon. No, onhan tätä harrastusta reilu vuosi takana, mutta silti.. Tilasin eilen ekaa kertaa lakkoja ulkomailta, hui! Tähän asti olen pysytellyt kotimaassa.. Tai on mulle sisko ja serkku tuonut reissuillaan lakkoja vähän sieltä sun täältä, mutta siis netistä en ole tilannut. Apua.. :D

9 kommenttia:

Saa kommentoida!