torstai 23. toukokuuta 2013

En malttanu lopettaa vielä..

Tää on vika postaus tänään. Ihan oikeesti. Mä lupaan. Koko ajan tullu lisää asiaa sen verran etten oo viittiny niin paljoa muokkaamaan edellisiä postauksia.. :D (Siis vastahan tää on neljäs tänään?)

Halusin hiukan vielä koristella Iinestä.. :) Pilkkutikku tuli kuvaan. Ensin mietin noota hileitä taas mutta aattelin et jos en ihan kaikkia käyttäis heti.. :D Pinkki lakka MNY261.

Ja tulipahan taas harjoiteltua dotting toolin käyttöä, vasemmalla kädelläkin onnistui melkein yhtä hyvin ku oikeella! Tosiaan Daisy pääsi hiukan leviämään kynsinauhoille ja muuallekin, ja tuo kimallus on vähän hankala saada pois iholta, en uskalla vielä hirveesti väkivaltaa käyttää ettei tuore lakkaus ottais osumaa. Putsailen paremmin sitten kun on ihan varmasti kunnolla kuivanu. Edelleen peräänkuulutan niitä kunnon siveltimiä jotka ehkä helpottais. Tai jos joku kerta hoksais ostaa niitä teräviä vanupuikkoja ees.

2 kommenttia:

  1. Ennenkuin sain siveltimet siistimisen avuksi, käytin appelsiinipuutikun terävää päätä niin että raapaisin sillä vanulapusta tupon pumpulia ja kiedoin terävään päähän. Nyt sain siveltimet enkä osaa niitä käyttää, tuo edellinen tapa jäi käyttöön ainakin toistaiseksi. ;)

    VastaaPoista

Saa kommentoida!