keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Vihreän haasteen uusintakierros

Lakkaushaasteryhmässä oli pari viikkoa takaperin aiheena vihreä väri. Sillä kertaa meni vähän sääntöä kierrellen kun pari hassua kiekuraa kynsillä sitä vihreää. Nyt otin tuon haasteen uusiksi että voin ihan oikeasti sanoa osallistuneeni jokaiseen haasteeseen tähän mennessä.. :)Kelta-vihreä liukuvärjäys siis. Ei nyt niin paha ollenkaan mitä ajattelin, ehkä opin vihreääkin siis käyttämään kun on vaan oikeanlainen sävy kyseessä. Näistä tuli aika raikkaat, sitrushedelmiä tai jotain.. :)
Käytössä oli tummanvihreä Denesy ja keltainen Charm limit liu'ussa, ja niiden päällä pehmentämässä ja kimallusta lisäämässä ah, ihana CC Daisy Does It. Näiden alta löytyy vielä pari kerrosta Viva la Divan valkoinen lakka, numero lienee 35. Tämäkään valkoinen ei tuntunut suostuva yhteistyöhön kanssani, ei halunnut asettua nätisti kynsille. Ehkä täytyy Essien Blanc käydä vielä hakemassa sittarista, kun on tarjouksessa vissiin.. Josko se tykkäis musta.  No mutta, saas nähdä miten tämä lakkaus kestää nyt, valkoisten kerrosten takia tuntuu olevan hitusen paksulti lakkaa kynsillä.

Hitusen muuten harmitti eilen. Tuli nimittäin tekstari jossa muistutettiin verenluovutuksesta, ja minun veriryhmääni kaivattaisiin. Ois tullu maanantaina jo tuo viesti ni oisin voinu sillon käydä kun Turussa kerran olin, Salossa käy vaan liikkuva veripalvelu silloin tällöin. Höh.

2 kommenttia:

  1. Tää tyyli on mun henkilökohtainen turvalakkaus. Kelta-virheä liukuväri toimii aina, onnistuu aina ja on aina upea. Ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekin yllätyin miten kivat näistä tosiaan tuli vaikka onkin värit oman mukavuusalueen ulkopuolelta :) Vähän vielä liukuväri kaipaa treeniä, jos vähän ohkasemmalla lakkakerroksella pärjäis ens kerralla, vähän aikaa meni töpötellessä.. :D

      Poista

Saa kommentoida!