sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Lakkaushaaste: vinomanikyyri

Heipähei! Nyt on uutta lakkailtu, mukana parikin lakkaa mitä en aiemmin ole käyttänyt. Eli OPI Deutsch you want me baby? ja NfuOh 51. En sit tossa välissä muistanu kuvaa ottaa kun olin nufun lisänny. Flakie hohtaa upeasti vihreänä oikeasta kulmasta, en vaan sitä kameralla saanu tallennettua oikein. Ihana joka tapauksessa!
Ja juu, kuvissa on ihan järkyttävä sotku paristakin syystä. Olin siis lakkaillu näitä kahta ekaa jo, ja töpötelly nufua tyviin ja kuivattelin tässä, kun facebookin Lakkaushaaste-ryhmään pöllähti uusi haaste. Oli se aamupäivällä ollu mielessä että odottelen ennen ku alan lakkailemaan että tulee uusin haaste, jos tulee joku kiva. No unohdinhan mä sen. Sotkyn osasyynä siis tietysti töpöttely, kun en teippaillu sormia ennen sitä, ei hyvä kun flakie käytössä. Ei sit lähe iholta millään. Sit kuitenkin haasteen tullessa lakkasin sillä vielä ihan normaalisti lisäks. Höh. Toinen syy oli se että extran kynsilakanpoistoaine otti ja loppui, ja viimeksi kauppareissulla sitä ei tietenkään ollu. Piti sit ostaa jotain toista merkkiä ja siitähän ei sit ollu yhtään mihinkään, joka teki siivoamisen kahta vaikeemmaksi..
No, lakkaus onnistui kuitenki kivasti, tykkään, ja vinomanikyyri oli vielä mun mielestä nätimpi kun pelkkä flakiekuorrutus tossa. :) Mustan rajalle töhertelin dotting toolilla pilkkuja, kun rajasta ei tullu mikään kaikkein suorin mahdollinen.. :D Yritän kovasti opetella vapaalla kädellä tollaset tekemään, eihän sitä opi jos aina maalarinteippiin turvautuu. Tässä jokunen kuva :)

Deutsch you want me baby? yksinään kynsillä


Käytetyt lakat

Nokkelaa rekvisiittaa.. :D

4 kommenttia:

  1. Tykkään kovasti väriyhdistelmästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin, tuli parempi kombo kun kuvittelin, yllätyin ihan! Tuijotellu näitä koko päivän :D

      Poista

Saa kommentoida!