tiistai 14. toukokuuta 2013

mitälie rikkaruohoja prkl.

*Alkuun söpöilyä*
Ihana lapsi tuo tytär! Meillä näkyy discovery channel, siellä pyörii opel-mainos missä joku linnunpelätin huutelee jotain.. No, se ihan alkujaankin nauratti naperoa, ja isänsä pisti lisää vettä myllyyn alkamalla matkimaan tuota mainosta. Nyt lapsi sitten huutelee isi, isi joka kerta kun tuo mainos tulee... :D Vaikkei isi olisikaan kotona.. On se söpöä <3 Hauska parivaljakko nuo mun rakkaat!

****

Juu sitten takaisin kynsimään. :P Tän viikon teema fb:n lakkaushaaste-ryhmässä on siis väri vihreä. Ja mulle tuli tuosta pientä miettimistä, en nimittäin hirveästi vihreästä välitä kynsillä. On niitä mulla silti jopa kaksi. Tai toisessa flakiessani on oikeasta kulmasta vihreääkin mutta ei sitä oikein voi laskea vihreäksi.. Mutta tosiaan, vihreät yksinään ainakaan eivät sovi mun iholle sitten yhtään.
Eli kierretään sääntöjä: töhritään nätti lakka vihreillä rikkaruohoilla köynnöksillä. Juu ei oikein nyt onnistunu. Oisko ne siveltimet mitään???

Joopajoo, semmoset. Lakathan on Eveline 947 ja päällä flormarin holo numerolla 809. Vihreät lakat oli joku aika sitten kirppikseltä ostettu tummanvihreä joku ja HM Green apple.
Lakkasin sit nuo "koristeet" vaan toiseen käteen, otin kuvan ja putsasin. Tuo pinkki yhdistelmä sai luvan jäädä kynsille, sen verran nätti on :) Taustalla muuten parissa kuvassa tänään ostamani uusi kesämekko, eikö sovi aika hyvin lakkaus siihenkin!

1 kommentti:

Saa kommentoida!