torstai 23. toukokuuta 2013

Postia!Päivystin postilaatikolla tänään.. Ylläolevasta syystä! Kertooko joku mikä muhun on mennyt? En oo mukamas hirveesti välittänyt glittereistä, enkä myöskään keltaisista kynsilakoista. Kesäkö se on? Joka tapauksessa pari posteljoonin ojentamaa maksikirjettä sai mut melkein hihkumaan riemusta, molemmat odottamani paketit tuli kerralla. Olen kyllä huokaillut kateudesta kun välillä näkee blogeissa ja facebookissa jonkun saaneen ison kasan paketteja syliinsä kerralla.. Mutta on parikin pakettia kiva juttu :)


Oo, kimallusta! Nämä on facebookin kynsikoristekirppikseltä. Tämmöisiä lastuja olen kärkkynyt siellä jonkun aikaa, pahimpaan flakielakkahimoon, nyt bongasin 12 purkin setin ja hetken harkittuani nappasin itselleni :) Nättejä!


Kynsinauhaöljyt vadelman ja greipin tuoksuisina, ensimmäistä vähän nuuhkin jo, ihana! Color Club Daisy Does It  on ihana kimaltelevainen kesänkeltainen, oih. Ja ensimmäinen lakkani tätä merkkiä muuten.


Piti pari kerrosta yhdelle kynnelle sutaista... On se sievä! (Paitsi tuo ylimennyt lakka siis) Nyt on suuria suunnitelmia kynsille, pari kivaa lakkauskilpailua käynnissä ja yritän tässä jotain saada niihin aikaiseksi. Tuo saa luvan toimia pohjana ainakin yhdellä kynnellä.. :)
Näyttääpä mun kynnet pitkiltä! Varsinkin tuo pikkurillin kynsi, kun on sen verran kapea. Tai no kuvataanpa koko käsi itseasiassa. Muilla kynsillä vasta aluslakkaa.


Semmosia. Nyt jatkuu lakkailut, saa nähdä mitä tulee vai tuleeko mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!