torstai 9. toukokuuta 2013

Melkein onnistunut vesimarmorointi...

Eilen illalla rohkaistuin koettamaan vesimarmorointia. Onnistuin jopa valitsemaan siihen sopivat lakat ihan säkällä! Pitää pistää muistiin kyllä mitä käytin. Kuviohan onnistui melkein hyvin, Ongelmaksi muodostui kuplat. Ilmeisesti tökkäsin käpäläni veteen liian nopeasti, tuollaisen analyysin sain facebookissa. Ehkä uskallan uudestaan kokeilla. Sitten kun olen hankkinut jostain hyvin käyttäytyvän valkoisen lakan tuon marmoroinnin alle. Ja kun Salon s-ryhmän marketit suvaitsevat jälleen tarjota xtran kynsilakanpoistoainetta, tosta rainbowsta ei oo mihinkään ja sitäpaitsi se haisee niin pahalle. Pitää vissiin hamstrata seuraavalla kerralla  useempi pullo kun sen saatavuus tuntuu olevan vähän epävarmaa niin usein.


Tässä kuitenkin jokunen kuva, ilman kuplia ois ihan nätti. Jonkun tummemman kun vielä tohon kaveriksi lisäis, testailua pitää suorittaa. Näissä käytetyt lakat CCUK:n Sensation sekä La Femme Beautyn Ultra pink ja Lilac Frost.


No, tämä kokemus ei täysin musertanut minua joten uudestaan tämä tehdään. Ensi kerralla kynsi veteen siis noin 45 asteen kulmassa ja hiiiiitttaaasssstttiii...


Ja tässä vielä tämän aamupäivän pilkkutikkuharjoittelun tulos. No joo. On ne pilkkuja. Ei nyt ihan silleen menny mitä aattelin mut kai näillä taas vähän aikaa pärjää.


1 kommentti:

  1. Vesimarmoroidut helmiäiskynnet on söpöt. :) En oo ite päässyt vielä harjoittelemaan mutta ennenkuin sekin aika koittaa on kiva opiskela etukäteen ja katsella muiden aikaansaannoksia! :D

    VastaaPoista

Saa kommentoida!