lauantai 18. toukokuuta 2013

Sinivalkoista, tietenkin!

Viikonloppuna tulossa sekä viisufinaali että jääkiekon viimeiset ottelut ja Suomi molemmissa mukana. Eli eikö se ole itsesään selvää että tämä vaatii nyt sinivalkoiset lakkaukset!

Omituinen juttu vähän tää kiekon seuraaminen mun kohdalla. En halua nimittäin myöntää olevani kiinnostunut.. :D Aiempien Suomen pelien kohdalla on tuullut sivusilmällä seurailtua, välillä kysellen isännältä mitä tapahtuu, mikä tilanne, pelin lopussa olen jostain syystä siirtynyt vähän lähemmäksi telkkua ja seison sohvan vieressä katsomassa.. :D Varsinkin kun tuo Leijonien peli on ollut aika läheltä piti-tilanteita melkein joka kerta loppuun asti..  Pari vuotta sitten, aika lailla sen ilmaveivin aikoihin rupesin joten kuten vähän seuraamaan, ja sen kun mestaruus tuli katsoin siis ihan oikeasti :D
Huomenna Suomen peli tulee siihen aikaan että olen töissä mutta peukkuja pidetään. Jos kultaa lähtee sunnuntaina hakemaan niin sen sentään ehdin katsomaan, kun olen jo siihen aikaan päässyt töistä :)
Toistaiseksi sentään kiinnostaa pelkät mm-kisat, muuten ei ole jääkiekkoa seurattu.. :D

Euroviisut on sitten asia erikseen, niitä on ihan kiva katsella mutta en usko Suomen tänäkään vuonna hirveän hyvin sijoittuvan.. :D

No, tosiaan sinivalkoiset kynnet piti tehdä! Pienehköksi ongelmaksi muodostui hyvän valkoisen lakan puute.. Yksi perus valkoinen löytyy, joku yesloven mömmö joka jo uutena muistutti suunnilleen liimaa. Tällä kertaa rakenne oli jotain epämääräistä väliltä siirappi-liima-terva-kiisseli-pihka. Eli käyttökelvotonta noin suoraan sanottuna. Ja silti sitä oli pakko lätkiä kynsille, ei ollut helppo juttu, kun nuo kynnet oli nyt ihan ehdottoman pakko tehdä. (Oikeasti pitää ostaa hyvä valkoinen ja heti) Muutama ohut, epätasainen, raidallinen kerros väkisin kaivettuna pullon pohjalta, päällä pikakuivattavaa jotta olisi vähän tasaisempaa edes, ja vielä kerros liisteriä töpöteltynä. Ja vielä yksi kerros päällyslakkaa. Kiva kun tuo pikakuivattajakin alkaa olla niin vähissä että sen onkiminen pullosta alkaa olla oma haasteensa myös..
Ensin meinasin tehdä lipun raidat teippien avulla, mutta totesin teipin vievän ekat lakat mennessään.. Ja en ajatellut huomiseen odottaa raitojen tekoa. Eli vapaalla kädellä siis. Ja eipä edelleenkään hyviä ohkasia siveltimiä löydy tästä huushollista, lakan omalla sudilla en ollut tekemässä. Eli dotting tool käytössä. On ne nyt melkein suorat raidat, jopa oikeassa kädessä. Ja sinisen sävy on melko hyvä, liput ihan tunnistettavissa.
Päällyslakka kyllä onnistui levittämään väriä vähän vaikka olevinaan odotin kauan sen lisäämistä. Ja kuplia. Paljon. Onneksi ei pidemmältä katsoen näy nuo virheet kovin paljoa.. Vois noi pahemmatkin olla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!