sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Heti kun pääsin sanomasta...

...että pinkki pinkki pinkki, niin facebookin Lakkaushaaste-ryhmän viikon aihehan on.. no juuri nimenomaan se pinkki! Moni ryhmässä tuskaili tätä väriä (kuten minäkin vihreää pari viikkoa sitten) mutta mulle väri itsessään ei tuota ongelmia. Ja sitä valikoimaakin löytyy pinkkirintamalla.. :)
No se millaiset maalaukset näihin tekee, olikin hiukan hankalampi. Kaiken maailman pantterit loikki ja liukuvärit lipui mielessä suuntaan ja toiseen. Päädyin sitten sotkemaan noin puolet kaikista pinkeistä lakoistani kynsille kerralla. Ihan kivat. mietin vaan että puuttuuko näistä jotain? Kaipaisko kontrastia jostain muusta väristä? Mutta mistä ja miten, ja ois kiva ettei ihan pieleen menisi.
Kynsilakkojen putsaaminen kun riittäis jo tältä päivältä, en tiedä oliko syy lakassa vai poistoaineessa vai molemmissa mutta Daisy Does It oli aika tuskanen poistaa kynsiltä.. Edelleen sitä x-tran poistoainetta odotellessa. Millon lie sitä taas saa..
No mutta ne kynnet!Erisävyisiä pinkkejä lätkitty ristiin ja rastiin, sinne sun tänne. Niin, mitä laitettais näihin lisäksi? Viivoja, pilkkuja? Kultaa, hopeaa, mustaa? Tarroja, strasseja..? Pää lyö nyt tyhjää.
-Jaa valkoista? No tarroja tuolla ois. Laitetaas niitä sitte, katotaan pysyykö miten paikoillaan..No, näyttäähän ne nyt vähän kiinnostavammilta. Tosiaan sen sit näkee miten hyvin pysyvät paikallaan, näitä testasin jossain välissä ilman päällyslakkaa.. Karisti terälehtensä alle tunnissa kun töihin lähtiessä pari laitoin. Ne loput ei sit toisaalta lähteny kynsiltä millään.. No mut nyt on päällyslakkakin. Vähän oli kohdistus pielessä ja yhessä tarrassa ryppy, milläs noita liikuttelet, no et millään jos sattuu mokaamaan. Kyl on decalsit parempia.. No mutta sieväthän nämä on. :)
Huomenna tää lähtee tyttärensä kanssa Turkuun ostoksille. Oispa lämmin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!