torstai 16. toukokuuta 2013

Kahdeksikko-haaste!

Heeei, kiva juttu, sain juuri ensimmäisen blogihaasteeni! Tästä kiitokset cupcakez-blogin Saralle! :)


Säännöt ovat seuraavat:
1. Kiitä haasteen antajaa.
2. Jaa haaste 8:lle bloggaajalle.
3. Ilmoita näille 8:lle haasteesta.
4. Kerro 8 satunnaista asiaa itsestäsi.

8 RANDOM ASIAA MINUSTA:


1: Mulla on hankaluuksia muistaa ihmisten nimiä. Ja paljon. Jos päädyn johonkin, missä on monta mulle uutta ihmistä ja heidät mulle esitelläänkin, en muista nimiä edes viittä minuuttia. Ikinä. Niin paljon infoa ettei siitä jää päähän mitään. Kouluaikana meni aina muutama viikko että opin edes puolet nimistä. Samoin saatan unohtaa ihmisen nimen jos en ole kun puolituttu. Yks ihminen kerrallaan saattaa mennä, mutta vain jos saan tietää ihmisestä muutakin kuin nimen. Kasvot jäävät jotenkin mieleen mutta saattaa olla että tunnen kasvot mutten tiedä mistä! 
(Tämä myös tiedoksi turun alueen miittiin tuleville, en todennäköisesti muista melkein kenenkään nimeä facebookryhmästä huolimatta, eli en missään nimessä halua loukata tai mitään, kiinnostaa kyllä oppia tuntemaan ihmiset, mut en vaan osaa :P )

2: Kammoan isoja ihmismassoja, erityisesti sisätiloissa. En voi sietää yökerhoja, niissä on yleensä vielä lisäksi niin kauhea meteli ettei kuule omia ajatuksiaan, saati sitten muiden puhetta. En ymmärrä miten joku viihtyy moisissa paikoissa. 
Muutenkaan en viihdy kovin hyvin isommassa porukassa, kun olen ujo ja suhteellisen hiljainen muutenkin.. En osaa alkaa puhumaan muiden päälle, ja jos joku keskeyttää minut niin vaikenen kokonaan, joten saan ääneni kuuluviin melko harvoin. Voisi kai sanoa että parhaiten viihdyn kotona tai vaikkapa mökillä, niiden ihmisten kanssa jotka tunnen hyvin. :)

3: Tästä aiheesta mulla onkin jo oma postauksensa mutta rakastan lukemista! Potterit tietty luettu kaikki läpi monen monta kertaa, veikkaan että jos joku pitäisi tietokilpailun kyseisen kirjasarjan pohjalta niin oisin aika vahvoilla.. :D 
Luen jotain joka päivä, viimeistään nukkumaan mennessä pätkän, mulla on sellanen näppärä kirjan selkään kiinnittyvä lukulamppu :) Viimeisimmät lukemani kirjat olivat Pikku Naisia-sarjan 2 enimmäistä osaa.
Työpaikkanikin sopii mulle kuin nenä päähän, olen siis kirjakaupantäti :D

4: Kynsiblogeja lukiessa tuntuu aina että kissaihmiset on enemmistönä, no, meillä on koira, 4,5-vuotias rottweilernarttu. Pöhkö tapaus, olettaa ilmeisesti olevansa sylikokoa. Juu ei ole. Tulee hyvin toimeen lapsen kanssa, ja rakastaa kaikkia! Paitsi kissoja ja lintuja. Ja traktoreita.

5: Olin pahasti koulukiusattu monta vuotta, ja siitä varmaan jäänyt epävarmuus ja pelko että musta puhutaan pahaa selän takana. Näin ei toivottavasti ole.

6: Kohdat 1, 2 ja 5 varmaan selittävät sen että facebook ja bloggaaminen maistuu. Mun huumorintajustakin varmaan saa netissä selkeämmän kuvan, kun kukaan ei puhu päälle.. :D 

7: Oon huono kertomaan vitsejä. Jos jotain hauskaa yritän kertoa, vaikkei varsinaisesti vitsi olisikaan niin rupean itse nauramaan kesken selityksen niin eihän siitä mitään tule. 

8: Mulla on yksi sisko, kolme veljeä, yksi veljentytär ja "kummi"poika. (Olen siis kummi mutten kuulu kirkkoon)
Ja yksi oma ihana tytär <3Oho, vähän alko tekstit lyhenemään loppua kohden.. :D

Ja haaste kiertoon: Jos joku on tän jo tehny niin hups, anteeksi, en alkanu kaivamaan ja tarkistelemaan :D

7 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta, olen tehnyt tämän aiemminkin mut se ei haittaa yhtään! Ainahan sitä pari faktaa itsestänsä keksii. ;)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. Mä kans unohdan ihmisten nimet HETI. Vaikka oon yrittänyt petrata, ja mietin välillä että "Okei, nyt kun kättelen seuraavaa ihmistä ja se sanoo nimensä, niin MÄ MUISTAN SEN." Mutta ei, aivot vain jotenkin tyhjenee siinä kättelyhetkellä, ja kiinnitän paljon enemmän huomiota siihen kättelytapaan kuin nimeen. Huoh :D Tietysti jotkin erikoisemmat nimet jää mieleen, mutta joku Mikko ja Heidi. Eiei, en muista, sori! "Niin mikä sun nimi olikaan?" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä.. :D Vielä kivempaa on se kun näkee jotain vaikka miehen sukulaisia, nimet pitäs joo tietää mut kun ei, kun niitä näkee sen kaks kertaa vuodessa. Ja koko suku yhessä läjässä ni ei mitään toivoakaan oppia kaikkia.. Ja siinä vaiheessa kun seittemättä vuotta on yhdessä miehen kanssa ni kysy siinä sitten et hei nii mikäs sun nimi ny olikaan :P
   Osan onneks tuntee.

   Poista
 3. Mun ukolla on tuohon "ratkaisu", tuohon kun ei muista nimiä. Kysyy, että niin mikäs se sun nimi olikaan, johon toinen ehkä vastaa vähän ihmetellenkin että Pirkkohan se. Sitten itse sanoo nopeasti perään, että joo, kyllä mä SEN nyt tiesin, tarkotin sukunimeä :D En oo ite kokeillu tän toimivuutta, ja näin ollen en ota mahdollisesta käytöstä vastuuta...

  VastaaPoista
 4. http://mawwipam.blogspot.fi/2013/05/kysymyksia-ja-vastauksia-83.html siä!

  VastaaPoista
 5. Hihii kiitos :) Menee varmaan sunnuntaille seuraava päivitys niin katsoo jos saisin vaikka tämän väsättyä :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos haasteesta :) Innolla tartun toimeen...

  VastaaPoista

Saa kommentoida!