maanantai 20. toukokuuta 2013

Note to self: lopeta ajoissa!

Eli otsikolla viittaan ihan puhtaasti kynsien koristeluun. Meni hiukan yli touhu taas, ja edelleen hiukan ärsyttää koska aikaa meni ja paljon..
Eli fb:n lakkaushaaste-ryhmän tämän viikon teema on raidat. (Jotenkin arvasin ton viikon teeman etukäteen!) Olin eka että kivakiva, nythän mä pääsen testaamaan tuota kynsiteippiä minkä sain jonkun aikaa sitten. Pyörittelin ideoita päässä suuntaan ja toiseen, mietin värejä ja suunnittelin kovasti miten noita teippejä kynsille asettelisi.. Aamulla sitten näin jossain ihanan väriyhdistelmän ja pengoin kaapista suunnilleen vastaavat lakat:

MNY 261, Visions Cosmic Gold
No, ideani oli siis seuraavanlainen: Näitä kahta kynsille ristiin rastiin, päälle teipinpätkiä ja päälle tumma, peittävä lakka. No itseasiassa ennen teippejä kynnet olivat hyvinkin nätit, niissä vaan ei ollu raitoja. (Kovasti olen siis pyrkinyt osallistumaan joka viikko haasteeseen - vaikkakin viime viikolla tuli hiukan kierrettyä sääntöjä...) Ekaa kertaa varsinaisten kynsiteippien kanssa siis aloin pelaamaan, ja se tavarahan on aika kapeeta, tietysti.. En siis edes yrittänyt saada teippejä tasasesti kaikkia samaan suuntaan, vaan niin että lähtevät yhdestä pisteestä kaikki eri suuntiin. No hankalaa sekin, lisäksi en tiedä mitä ajattelin kun osan teipeistä jätin niin etteivät mene ihan koko kynnen yli. Ei kovin hieno lopputulos. Toisekseen oletin tai muistelin että käyttämäni violetti olisi ollut peittävä. Juu ei ollut. Vissiin sekotin johonkin muuhun violettiin lakkaan sen.

No siinä vaiheessa kun tuo sekamelska oli valmis, enkä ollut tyytyväinen tulokseen, piti väkisin keksiä jotain mikä mukamas muuttaisi räpellyksen taideteokseksi. No, kynsillä näytti siinä vaiheessa olevan jotain psykedeelisen värisiä heinätuppoja, joten nappasin dotting toolin käteen ja yritin lisätä kukkia näihin tupsuihin. Ja lisäsin vielä koristelulakan kynäpäällä vähän väriä. Just joo. Jostain syystä kynnet oli edelleen ihan karmeat:Vähän vaan sekavat ja kirjavat. Ja ties mitä muuta. Miten edes viitsii ton näkösten kynsien koristelua jatkaa.. :D Ei tuu mitään. Mä en ehkä ihan vielä ole tässä puuhassa niin lahjakas että olisin kykenevä kauniisti yhdistämään useampaa kuin kahta väriä keskenään.

Näiden jälkeen ymmärsin jo nolona hiipiä poistamaan lakkaukset ihan kokonaan. Alotetaas alusta.. Päätin että kynsiteipit saavat jäädä odottamaan parempia aikoja.. Niiden kanssa oli mennyt jo sen verran kauan valmiiksi. Samat lakat käsittelyssä, ja edellä mainitusta koristelulakasta otin siveltimen lainaksi. Ensin meinasin ottaa vielä mustan lakan kaveriksi mutta tulin ajoissa järkiini. Kaksi väriä saa luvan riittää, ja kyseisen väristä yhdistelmää olinkin katsellut jo sillä silmällä, ei saa sotkea liikaa. Nyt onnistui lakkaus ihan hyvin jo. Lakkoja ei kovin paksusti ole joten kärjet hiukan jostain kulmasta näkyy läpi, mutta jälleen olen kyseisessä asiassa hälläväliä-mieltä. :D Lopputulos tässä:


Väittäisin tätä versiota paremmaksi.. Kuvat eivät tee oikeutta, luonnossa kirkkaammat värit. Ihan mukavan kesäinen yhdistelmä mielestäni! :) Tuo mny on yksinään kynsillä ollessaan hurjan kirkas, melkein silmiä särkevä! Mulle liian räikeä yksin vaikka ihana onkin. Tällä lailla pieninä annoksina oikein suloinen. Vaikka en tiedä voiko kulta-pinkkiä sanoa varsinaisesti suloiseksi, sen verran kirkasta ja blingiä tämä on.. :D

Jännästi värimaku on muuttunut. esimerkiksi juuri kulta on ollut mulle vähän sellainen eeeh-väri, liian.. kultainen vaan näkyy sekin viihtyvän kynsillä enemmän ja enemmän.. Samoin oransseja ja keltaisia olen huomannut ihastelevani jatkuvasti. Samoin glittereitä karsastin ensin, vaan muutama glitterlakka on jostain luikerrellut kaappiin siitä huolimatta, ja kaiken kukkuraksi postin pitäisi tuoda muutama hilepurkki lähipäivinä! Jo on aikoihin eletty.
Kuten Kynsikoristelut-ryhmässä sanotaan: Join the Dark Side, we have glitter.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!