maanantai 5. elokuuta 2013

Bad nail week

..semmonen se viime viikko oli, aika pitkälti. Uhkailinkin ranskiksella ja pitihän sitä alkaa väsäämään. Sattui vaan menemään pari kertaa ihan penkin alle.. Olen hukannut mystisesti avatun valkoisen lakkani, olen sitä tässä hakenut kissojen ja koirien kanssa.. Piti siis avata essien blanc. Nyt sitten se vanha valkoinen jämähtää varmaan pulloon kun en viitsi sitä käyttää, kun essiekin avattu. Oli essie vaan aika paljon juoksevampaa kuin se toinen, karkasi siis sinne minne ei olisi pitänyt. Sen verran että piti aika lailla putsata kokonaan pois alku. Toinen yritys meni yhtä heikosti, rajat ihan miten sattuu ja onnistuin tökkimään kynsiä tietty mihin sattuu. Eli lakat rullalle. Pyh ja pah. Siinä vaiheessa luovutin, päätin oikoa ja tein ranskiksen ilman aluslakkaa. Eli aloitin valkoisella, kärkien kuivuttua siistin (tai yritin siistiä) rajan vanupuikolla ja kynsilakanpoistoaineella. Päälle haaleanvaaleanpunainen erittäin läpikuultava lakka, mikä olikaan.. Sesse kehiin, ja sen jälkeen taas vähän lisää valkoista erittäin ohuelti kärkiin että tuli taas valkoiseksi. Ja lisää sesseä. Suunnilleen tasaisen valkoiset noista tuli. Tän jälkeen huomasin sitten kivan jutun. Peukalossa oli lakan alla joku karva. Vähänkö taas ärsytti. No, aattelin ettei hätä ole tämännäköinen, meinasin muutenkin lisätä aamulla decalsit kynsille, laitetaan se siihen karvan päälle. Arvatkaa vaan muistinko sitä aamulla. Juu en. Ja kirsikkana kakun päällä: yksi kuvista menetti osan lehdistään kun laitoin päällyslakkaa. Ja tietysti viimeinen pieni kuva ja viimeinen kynsi, jäljellä olevat kuvat oli liian isoja pikkurilliin. Eli kertakaikkiaan ei menny putkeen.
Lopputulos oli kaikesta huolimatta ihan ok. Kelpasi ristiäisiin :)
Ja sattumoisin uusi lakkaushaaste oli ranskis! Siihenkin siis tämä sopi. 


Tämmöset tällä kertaa. Edellinen ranskis oli silti ehkä parempi, en ole varma. Niitä tuijottelin ehkä enemmän. Vaikka ehkä nämä aiheutti niin paljon harmaita hiuksia että ei oo nyt niin kiva lakkaus.

Kun päästiin viikonlopun reissulta kotiin niin pihassa oli vastassa tämmöinen pikku piikkipallero, piileskeli pikkuisen, aaws :)


4 kommenttia:

 1. Tosi nätit kynnet ja ihan onnistuneetkin minun mielestä. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Juu kyllä ne sit ihan hyvät oli loppupeleissä, kun oli tarpeeks tapellu :D
  Josko tällä viikolla onnistuis kynsien lakkailut paremmin jo ekalla kerralla :D

  VastaaPoista
 3. Nätit kynnet on! Tee seuraaviin kynsiin jtn siiliin liittyvää ;)

  VastaaPoista

Saa kommentoida!