perjantai 9. elokuuta 2013

Oranssi kesäinen drinkki

Nyt on kuulkaa muutama kerros lakkaa kynsillä. Tuon Splash-kokoelman testailun jälkeen pähkäilin iät ja ajat mitäs sitä seuraavaksi. Ei sillä etteikö ideoita olisi, niitä oli liikaa :D Teki siis mieli lakkailla niillä lisää, huolimatta hankalasta koostumuksesta.
Jostain tuli oranssi olo, sillä siis mennään.. Tykkäsin kovasti edellisen lakkauksen oranssista osasta, kivan raikas. Päädyin liukuvärjäykseen, ja päälle Golden Shore, siinä suunnitelma.


Eli aluslakan päälle Essien Blanc, liuku kolmella värillä eli Orly Mandalay Ruby ja Wild&Mildit Orange Sun sekä Club Tropicana. Päälle ongin Golden Shorea parhaani mukaan.. :D Tässä vaiheessa Seche Vitekin oli jo päässyt hommiin kahdesti, sekä liu'un että glitterin päällä. Sain jonkun verran paineltua törröttävimpiä lastuja alas, Joku vaan lakkauksessa häiritsi. Orange Sunin päällä tuo Golden Shore oli mielestäni nätti, jotenkin se vaan liu'un päällä sitten tökki. Oli vähän hassun väristä tuo kimallus. Nappasinpas meikkisienen uudestaan hyppysiini, ja töpöttelin koko hoidon päälle vielä ohuelti tuota vaaleampaa oranssia... ja jes! Nyt tuli hyvä! Liuku pehmeni nätisti, glitteristä tuli kivan väristä ja viimeisetkin törröttävät kohdat tasoittuivat. Ja vielä kerros Secheä. Eihän nämä siis ihan täysin tasaiset ole tietenkään, mutta teräviä reunoja ei ole eikä tartu mihinkään. Ihan kivathan näistä tuli! Joku kesäinen drinkki tuli mieleen :) Eiköhän näillä taas pari päivää mennä :) 

Muistakaahan muuten mistä vihjailin, muutama lukija vielä tarvittais.. :)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :)
   No eikös olekin, vähän jotain värikästä tässäkin päivässä, ulkona on niin harmaata :P

   Poista
 2. Onpas mukavan pirteät ja ihanat kynnet jopa sellasen silmään, joka vierastaa hyvin paljon oranssia. :D Tulee kieltämättä joku kesäinen drinkki mieleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :)
   Sex on the beach vois olla aika lähellä tätä :) :)

   Poista
 3. Oijoijoi, mulla alkoi tehdä mieli Fantaa jäillä! :3 Ihanat!

  VastaaPoista

Saa kommentoida!