sunnuntai 18. elokuuta 2013

Flakiesävellys

Flakielakat on kivoja, söpöjä ja ihania, tiesittekös? Sellaista siis kynsillä tällä hetkellä. Vaikkei ollutkaan tällä lakkauskerralla ihan ensimmäinen vaihtoehto, ja muutenkin hyppäsi kuvaan vasta viime hetkellä.
Ensin yritin jotain hiekkalakka-vesiputousmania säätää, se nyt meni  niin penkin alle ettei mitään rajaa... Ruttasinkin sen vielä sen verran lahjakkaasti että poistoon meni, ei siitä sen enempää, kiitos.. Tai sen verran että Kikon Golden Mandarin on kyllä kaaaunis :D

No, jostain keksin ruffianmanikyyrin tehdä, hetki meni miettiessä millä sen tekee. Ensin löytyi OPIn You only live twice, sen halusin vielä päällimmäiseksi toki siinä vaiheessa. Pyörittelin kultaista lakkaa kädessä hetken aikaa ja totesin yhdistelmän olevan ehkä aika jouluinen. Ja arvatkaas mitä valkkasin? No hopeaa, Tiia Vanhatapion Mercuryn. Joo, ihankuin se ei olisi tasan yhtä jouluinen yhdistelmä. Hehheh. Ja jostain syystä noilla tuli vielä lakattua kynnet ennen kuin totesin asian.. :D Tuota, oli ollu pitkä päivä, ja olinhan mä jo hengitelly kynsilakkahuuruja vähän aikaa siinä, seliseli puupää..

Joka tapauksessa, hopearaita jäi aika kapoiseksi ja kuten sanottu, joulukynnet. En millään ilveellä suostunut kolmatta kertaa aloittamaan alusta. Eli double ruffian siis. Noiden päälle Essien the girls are out. Jostain syystä rajasta tuli vähän hassu vaikka essien suomisudilla homman pitäisi olla helppoakin helpompi, ja päädyin sutimaan vielä näiden tuhannen kynsilakkakerroksen päälle Lindexin flakielakkaa.
Jos vaikka unohdetaan nuo hopeiset ja punaiset raitaräpellykset niin täähän on ihan nätti.. :D

Tuo flakie on kyllä kiva, lastut tiheässä ja aika helppo muutenkin. Viitisen euroa hintaa ja pullossa 10ml tavaraa, perus oranssivihreä flakie kirkkaalla pohjalla kuten näkyy, tykkään!

Seuraavaksi suunnitelmissa osallistua jälleen lakkaushaasteeseen, yllätys yllätys! Tällä kertaa on oranssi haaste, ah, ihanaa! Suuret on suunnitelmat ainakin, mutta todennäköisesti mennään taas penkin alle.. :D
Pian siis on taas omituisuuksia luvassa tältä suunnalta.. ;D

6 kommenttia:

 1. Mun mielestä noi ei oo jouluset kynnet :) Tosin mulla ei oo kai oikein mitään väriä mikä olis mun mielestä joulunen. :D Ja nätit on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D
   Joo ei ne enään jouluiset ole, puolessavälissä lakkaamista oli kun oli vaan hopeaa ja punaista :D

   Poista
 2. Ei oo jouluiset! Mäkin rakastan flakie-lakkoja yli kaiken :)

  VastaaPoista

Saa kommentoida!