keskiviikko 7. elokuuta 2013

Tuliaisia ja harmistusta..

Sisko oli jonkun aikaa sitten käymässä Englannissa, luonnollisesti vaatimuksenani oli lakkaostokset! Ja minä kun tykkään kimalluksesta niin pyysin tuomaan allaolevan Models Own-rivistön, eli Splash-kokoelman. Tuossa siis komeilee Red Sea, Mermaid Tears, Golden Shore, Aqua Splash ja Pink Paradise.


Ylijäävillä rahoilla pyysin ostamaan jotain satunnaisia lakkoja mitä ei suomesta saa, ja tämmöisiä sieltä tuli, pullot ainakin söpöjä. :) Merkkiä Miss Sporty, numerot 3081, 2227, ja 3029.  Näiden lisäksi pari pussia karkkia, semmoista mikä poksahtelee ja ratisee suussa, mikä lie on suomenkielinen nimi, paukkukarkki? Popping Candy :) Ihastuin noihin viimeksi kun sisko toi samalta suunnalta tuliaisina pussillisen Harry Potter-aiheisia karkkeja.. :D 
Palkaksi lakkaostoksista tyrkytin siskolle läjän siirtokuvia ja muutaman lakan jotka oli kirppisläjässä, enkö oo ihana isosisko! :D


Models Ownejahan piti heti päästä testaamaan! Vähän aikaa piti pähkäillä minkä päälle laitan näitä, kun eivät tietenkään yksinään peitä. Musta ja valkoinen kävi myös mielessä, mutta ensin nyt päätin lakata näillä samanvärisille pohjille. Tai ainakin melkein, siniselle ei löytynyt kaveria, pohja aika lailla tummempi sininen nyt. Jonnkun verran onkimista ja lastujen asettelua kynsille nämä vaati mutta on nää sen verran nättejä ettei juurikaan haittaa.. :DAlla käytetyt lakat pikkurillistä peukaloon ovat Orly Mandalay Ruby, Tiia Vanhatapio Sangre, Wild&Mild Orange Sun, Lumene Avaruus, ja China Glaze Purple Panic neon. Yllättäen pinkki, oranssi ja punainen ovat nyt näistä lemppareita.. :D Violetti versio ei oikein onnistunut, Mermaid Tearsin lastut ovat isompia kuin muissa ja aika hankala oli levittää. Sen alle itseasiassa kokeilin kahtakin eri lakkaa, vaaleampi lila jota testasin vähän suli lastujen alla ja lastuista näkyi läpi ihan kynnen pinta, ei kovin kaunis näky. Sangresta en ole ihan varma, kumpi oli syyllinen jälkimmäisessä tapauksessa, voi olla että hätäilin glitterlakan kanssa vaikka Seche Vite olikin välissä. Joka tapauksessa glitter veti lakkaa mukanaan.. Päässee kuitenkin testattavaksi vielä mustan ja/tai valkoisen päälle.
Vaaleanpunainen Pink Paradise taasen käyttäytyi hyvin, tämä poikkeaa kokoelmakavereistaan hiukan, pitää sisällään pienempää lastua kuin muut ja tuossa on myös jotain mikrokokoista kimallusta, mitä lieneekään. (Viisaammat kertokoot, sanasto vähän vajaa taas tässä tapauksessa :D )
Muut tosiaan vaativat hiukan onkimista mutta ihan hyvä lopputulos siitä huolimatta. Tuo Orly muuten ansaitsee multa kehut, ihana punainen yksinäänkin, ei liian tumma, eikä laadussa muutenkaan moittimista. The Punainen siis mulle, onneksi tuli tuurista tuo ostettua, kolmen euron hintakaan ei päätä huimaa!
Oranssi on näistä myös oikea katseenvangitsija, vaikka näköjään jäi hiukan läpikuultavaksi ja lastuja eksyi kynnelle hiukan vähemmän kuin muissa.. 
Nättejä ovat, ehkä tämmöinen värien ilotulitus on turhan levoton mun kynsille, mutta kun piti päästä kaikkia kokeilemaan.. :D

Tässä muuten pääsin myös kokemaan sen ilon kun Seche Vite kutistaa lakkaukset. Näissä kyllä voi syyttää käytettyjä värilakkoja ehkä enemmän, violetin kanssahan tosiaan tuli sählättyä enemmän ja vähemmän kun taas tuo sininen oli melkoisen paksua tavaraa- pullossa lukeva parasta ennen-päiväyskin sijoittuu vuoteen 2001.. :D Kerta se on ensimmäinenkin, tuo sessepullo on jo puolessavälissä. Pitää kohta hakea kyllä lisää..

Entä se harmistus? No, moneen kertaan olen jo hehkuttanut niitä ihanaisia Kikoja, Sugar Mat-lakkoja jotka serkkuni Italianreissullaan mulle ystävällisesti kävi ostamassa.. Niitä oli paljon. Nyt niitä on ilmeisesti kuusi. Ei tiedä onko joku laukku kadonnut matkalla vai onko ne joku jossain välissä laukusta varastanut, suurin osa on siis hukassa, kun enimmät niistä lähti Italiasta suomeen vähän aiemmin. Vielä serkku tietty tarkistaa kaikki laukkunsa jos olisivat jossain.. ikävä juttu.. :( Kyllä serkku lupasi tietty korvata hukkaan menneet mulle mutta tosi tylsä juttu silti.. Toivottavasti ne jotka luokseni löytävät ovat edes mieluisimpia sävyjä.. Ikävää vaan, kun pyysin niitä tuomaan isomman määrän lahjarinkiä ajatellen, nyt niitä ei sit ole enää niin monelle kuin olin ajatellut :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!