sunnuntai 11. elokuuta 2013

Eläimellistä!

Taas uusi lakkaushaaste hoidettu! :) Tällä kertaa aiheeksi tuli eläimelliset kynnet!
Joku aika näiden kanssa menikin, tai vasta toisella yrityksellä onnistuttiin. Ensin yritin tehdä perhosta, tällä tekniikalla missä otetaan leima stamperiin ja kuva väritetään siinä stamperissa, päällyslakka päälle ja kun kuva on kunnolla kuivunut niin irrotetaan varoen ja siirretään kynnelle.. No joo, levishän se sit ku kynnellä koitin päällyslakkaa laittaa, höh. En tiedä oliko enempi vikaa käytetyissä värilakoissa, päällyslakassa vai lakkaajassa. Veikkaan itseäni. Toisaalta mun muutamasta leimauslaatasta löytynyt perhonen oli kyllä vähän monimutkanen, pitää testata tuota tekniikkaa jollain simppelimmällä kuviolla.
Tässä vaiheessa mulla nyt oli 8 kynttä sievästi lakattuna, en viitsinyt leimasiirtokuvayritysten jälkeen kaikkia tietenkään putsata, kynsille sai luvan jäädä siis pohjaväriksi flormarin wl04, kiva vaalea lila :)
Uusia suunnitelmia pähkäillessä kävi vaikka mitä mielessä, leopardi nyt ensinnä tietty, mutta tuntui että se on jo nähty.. :D Jotain uutta halusi edelleen kokeilla vaikka vasta menikin taiteilut plörinäksi :D
Googlen kuvahausta rupesin eläinkynsiä katselemaan, ja jostain syystä silmiin osui pandakynnet. Ja sehän on aika helppo toteuttaa, pari väriä ja sopii muutenkin tuohon lilalle pohjalle söpösti! Rikkaruohon näköisistä bambuista ei ehkä tarvitse sanoa tasan mitään mutta nallet itse ovat kynsillä kurkkiessaan aika söpöjä!Koristelu vieläpä onnistui molempiin käsiin :) Ja pandat on söpöjä, ja mun lempiohjelmiinkin kuului lapsena Tao-Tao, on kyllä edelleen hyvä ohjelma :)
Tykkään näistä kyllä ainakin itse :)

11 kommenttia:

 1. Oivoi miten ihanat nää on! <3

  Haha, pienenä siskot aina kiusasi mua laulamalla: MIIISSÄÄÄ SARA SINERTÄÄ JAA NUUURMI ON KAUNIIN VIHREÄÄÄÄ, vaikka se Tao Tao laulu menee missä salo sinertää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Hööh, ilkeetä :D Kyllä täällä Salossa mun mielestä on ihan saman väristä kuin muuallakin :P

   Poista
 2. Onko tähän leimasiirtokuvaan jossain tutoriaalia? Söpöt kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, parikin oon jossain nähny, nyt uusin oli tämä:
   http://ansgyy.blogspot.fi/2013/08/kuivaleimaus-tutoriaali.html

   Poista

Saa kommentoida!