maanantai 26. elokuuta 2013

Leimauksen salatiede

Tällä viikolla lakkaushaasteena leimailut. Jotka ainakaan tällä kertaa eivät todellakaan menneet niinkuin strömsössä. Tuolla ryhmässähän syintyi jopa pieni keskustelu aiheesta, onko leimaaminen "huijausta" vai ei. Kun tuossa ryhmässä on kuitenkin nimenomaan kyse haasteesta. No, mulle ainakin tämä on tosiaan haaste. Ja tälläkin kertaa, yllätys yllätys, taidan yrittää uudestaan jossain vaiheessa..

Mulla nyt tämä kerta meni pieleen monessakin mielessä.. Tietysti se harjoituksen puute näkyy myös, mutta ilmeisesti x-tran kynsilakanpoistoaine ei öljyisyytensä vuoksi ole kovin hyvä vaihtoehto leimailujen kanssa. Heittäkääs joku ehdotus mikä merkki olisi tähän tarkoitukseen hyvä? Ihan en puhdasta asetonia lähde vielä hakemaan, ehkä.

Fiksuna siis leimasin ensin oikeaan käteen, sitä nyt en ala edes esittelemään, leimat enemmän tai vähemmän kokonaisia.. Vasurin kanssa meni vähän paremmin kun tekniikka melkein löytyi jo, kohdistus tietty hakusessa.. mutta onnistuin vasurinkin sitten sössimään. Jaa miksi? Kun en hoksannut päällyslakan levityksen vaikutuksia testata ensin siihen oikeaan käteen, pyh ja pah. Eli levinneitä leimoja olkaas hyvät. Tää olis oikeasti nätti jos vaan osaisin tän touhun. Väriyhdistelmä siis tosi kiva. Tulisko joku tekniikan hallitseva opettamaan? Tai lakkaamaan mun kynnet...


On tuolla etusormen kynnen päässä tuo yks nätti ehjä leima. Katsokaa sitä!
Pohjalla konehelsinki/flormar  ls06, jonka alle ois pitäny lakata vielä parempi kerros valkoista kuin mitä siellä on. Leimaukset a-englandin Rose Bower. Tuo lakka on siis niin rakkautta. Ihana ihana ihana. Tässä muuten yksi syy siihen että leimausta tulee niin harvoin harjoiteltua.. Ne lakat jotka leimailussa toimisi, on järjestään aika arvokkaita mun mittapuulla ja muutenkin suosikkilakkoja, jolloin en raaskisi tuhlata niitä harjoitteluun, menee hyvä aine hukkaan kun ei osaa.. :D Eli en myöskään opi.

Josko sitä yrittäisi leimailuhaastetta uudemman kerran tosiaan.

Nyt siis rakkaat, saa kertoa mikä olisi toimiva kynsilakanpoistoaine leimailujen kannalta? Ja toinen, vinkatkaa muutama hyvä ja edullinen lakka joilla raaskiii leimaamista harjoitella?

Muistakaahan liittyä lukijoiksi niin saadaan arvontaa käyntiin ;) Siis huolimatta tämän lakkauksen taitotasosta, ei kaikki mun lakkaukset näin karseita ole! :D

9 kommenttia:

 1. Mä omistan yhden leimauslaatan, josta ei kuviot nouse kunnolla, ja ne kaikki kuviot on sellasia ranskisrajalle laitettavia.. Plööh..

  Ja leimailu on oikeasti haastavaa, mä odotan innolla jos saisin lisää laattoja, et pääsis oikeesti kokeilee leimailua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en tosiaan huijaukseksi sanois, on sitä helpompiakin koristelutapoja olemassa.. :D

   Poista
 2. Mulla ainakin toimii X-tra vallan mainiosti leimauksien kanssa. Muuten vannon Konadeihin, ne vaan on toiminu parhaiten mulla. :D

  Tsemppiä harjotteluun. Harmi kun päällyslakka levitti, tosi nätit on muuten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D Joo, siis kyllähän toikin aine toimii, mutta pari kertaa muistan lukeneeni että vähemmän öljyinen ois parempi, kai se jotenkin vaikuttaa.

   Juu harjoitukset jatkuu aika lailla heti, juuri kun olin päättänyt tyytyä tähän lakkaukseen vähäksi aikaa niin onnistuin leikkaamaan siivun kynnen pinnasta pois ruokaa laittaessani.. :D Onneks ei läpi asti menny.

   Poista
  2. Niin mäkin oon kuullu, että öljytön ois jotenkin parempi. Mutta sepä se, kun toisen laatan kanssa saattaa öljyllinen olla ihan ok, toisen kanssa taas ei. Joten niin, ei tämä leimailu mitään helppoa tosiaan oo. :D

   Oi, onneks ei tosiaan läpi menny!

   Poista
 3. Alkuperäinen kommentti katosi bittiavaruuteen, mutta...Mulla on kans käytössä Xtra. Itse tykkään "scrapana" käyttää vanhaa kanta-asiakaskorttia, toimii mielestäni paremmin kuin metallinen pyyhin. Ja ainakin hopeana leimauslakkana suosittelen Dependin hopeaa (223)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OOkei, pitääpä tota dependiä katella :) juu, muovikortilla mäkin pyyhin :)

   Poista
 4. Mä tykkään käyttää Pirkan kynsilakanpoistoainetta, kannattaa kokeilla sitä leimaulussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, pitääpä sitäkin testata, sitä kun tulee välillä myös käytettyä.. :)

   Poista

Saa kommentoida!