torstai 8. elokuuta 2013

Selvisin säikähdyksellä...

...ikäänkuin kynsilakat nyt muka olisivat maailman vakavin asia.. :D
Eli tosiaan, eilen kirosin surkeaa tuuriani kun serkkutytön Italiasta tuomat Kikon sugar mat-lakat olivat hukassa. No, ne löytyi onneks kuitenkin, oli ilmeisesti piilotettu laukkuihin liian hyvin :D
Nyt siis pitää enää jännittää miten kovakouraisesti aarteita käsitellään postin kyydissä..
Huolellisesta pakkaamisesta olen maininnut lähettäjälle kyllä jo liian monta kertaa.. :D

Kai minä kun muutkin: Oikein ihmetyttää miten monia lukijoita blogilleni on kertynyt, hienoa kun ihmisiä kiinnostaa! Ja kiitos tuhannesti kaikille kommentoineille, lämmittävät mieltä aina :) Bloggerin kautta seurailee julkisesti jo siis upeat 41 ihmistä, bloglovinin luku on 13 ja blogilistallakin on pari kurkistelijaa! Vautsi vau :)

Mahtaisikohan jotakuta arvonta kiinnostaa, osittain ehkä kierrätystä se tulisi olemaan mutta kiertäähän nuo lakkapullot muutenkin harrastajien välillä... ja nythän olen sittenkin saamassa sen isomman kasan Italiantuliaisiakin.. ;)

Eli odotellaanpa seuraavia pyöreitä numeroita, keksitään jotain kivaa kun 50 täyttyy :)


Suihkulähde! :D Eilen tuli kaatamalla vettä, ja tuo putki oli hiukan kierteellä, pitihän tuosta kuva ottaa ennen kuin kävi suoristamassa... :)


4 kommenttia:

 1. 41, vau :) Mä olen ihmeissäni oman blogini 17 lukijasta :D Joo, ja tottakai arvonta olis kiva :) ja kierrätysarvonta on just jees!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olin kyllä kymmenestäkin jo ihmeissäni, nyt vielä enemmän :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Juuu :) Sun varsinkin hyvä sanoa, montako kertaa oot jotain jo voittanu.. :D

   Poista

Saa kommentoida!