perjantai 16. elokuuta 2013

Lisää sokeria!

Lisää Kikon tekstuurilakkoja siis! :) Siis pitäähän näitä söpöläisiä käyttää nyt kun niitä kerran sai pitkän odottelun jälkeen! Tällä kertaa pari shimmerisistä, ai että ne kimaltaa! Pohjalla Gina Tricot'n Summer coral, pilkkuja Kikoilla, Golden Mandarin ja Burgundy. Väittäisin aika syksyisiksi näitä, vähän aurinkoisemman syksyisiksi tosin mitä viime aikoina on ollut.. :D Nyt kuitenkin paistelee, sai pari kuvaa ulkonakin ottaa näistä.

Pilkkutikkuilua.. Niin helppo tapa, mutta niin vaikea. Pelkällä mandariinillakin olisivat olleet tosi söpöt, se on muuten todella kaunis lakka.. Mä en jostain syystä osaa pilkkutikun käyttöä suunnitella, menee aina vaan tökkimiseksi. Tai jos on joku suunnitelma niin menee muuten vaan pieleen.. Liian isoja tai väärään kohtaan tai sotkeutuu muuten vaan.. Näillä hiekoilla on silti onneksi helppo pilkutella, nämä kun eivät valu mihinkään. Niin, ensin siis tein pilkut mandariinilla, mutta kuten näkyy, pariin kynteen tuli ihan liian isoja pilkkuja, vähän sellaista liukuefektiä hain. Ja toinen ongelma tuli ilmi pilkutuksen aloitettuani, ei ollutkaan tarpeeksi monta kerrosta Summer Coralia pohjalla, kuulsi kärjet läpi, piti siis laittaa enemmän pilkkuja kärkiin. Vähän lisää pilkkuja siis vielä Burgundyllä. Ihan kivat tuli, syksyiset, kuten sanottu. Pohjaväri ja burgundypilkut on varsinkin jänniä, näyttää eri valoissa ihan eri värisiltä.
Dotting toolin kanssa voisi riehua kyllä useamminkin, harjoitusta harjoitusta. Sitä kyllä kaipaisi myös liukuvärjäys ja leimaus ja vesimarmorointi ja ja ja ja....

2 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet :)

  Mullakin tuottaa vaikeuksia jostain syystä pilkkutikun käyttö. Mätkäsen niitä palloja vaikka minne eikä niistä koskaan tuu niin nätit kuin kaikilla muilla. Ehkä mäkin vielä opin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Joo, eiköhän sen opi, pitää varmaan seuraavalla kerralla mennä suoraan ottamaan mallia jostain nätistä lakkauksesta ja yrittää just tasan tarkkaan oikeisiin kohtiin saada ne pallurat.. :D

   Poista

Saa kommentoida!