torstai 29. elokuuta 2013

dot dot dot dot dot

Miten vaikeeta voikin olla saada pilkkutikulla samankokoisia pilkkuja? Ja suoraan? No erittäin.


Tämmöset pilkkukynnet :D Oli noissa asettelemista, vähän vinossa ja eri kokosia mut oon ihan tyytyväinen. Tuli seppälän mattalakkoja ostettua kolme kappaletta, tässä alla yksi niistä, nimeltään Ballerina. Ai kun kiva kun on noi nimet, kuten kaikki varmaan on todennu, ehkä muistaakin ostoksille mennessä mitä jo on vähän helpommin kun ei oo pelkät numerosarjat pulloissa. Päälle pilkut, lakka Classics metallic 01
Tuo mattalakka tuntui ihan toimivalta, taidan hakea niitä vielä lisääkin jossain vaiheessa, tämän kaveriksi tuli ostettua Mint Way ja Neon pink.  Jostain syystä noita minttuja, turkooseja ja sinivihreitä, mitä lienevätkään, on tehny mieli vaikkei perus siniset ja vihreät niin houkuttele. Nyt tulee sit jossain vaiheessa kokeiltuakin kun lakka löytyy, saa nähdä miltä ihoa vasten näyttää. 

Keskellä yötä melkein tässä kirjoitellaan taas, kynsiä laittaessa katsoin docventuresia isännän kanssa, tuli aika hyvä dokumentti tossa, kannattaa seurailla! Varmasti tulee katsottua kaikki jaksot, kerrankin ylen kanavilta tulee ohjelmaa mikä uppoaa muhun ihan täysillä :)
Kuka muu katsoi? 

4 kommenttia:

 1. Se on hiiirmu vaiketaa saada niistä palleroista samankokoisia ja suoraan :D Mutta hyvät värit näissä kynsissä :) Jään odottelemaan niitä muita mattalakkoja sun kynsillä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Eiköhän niitä kohta tule kokeiltua :)

   Poista
 2. Sama juttu noiden värien kanssa! Mintut, turkoosit ja petroolit kyllä täyttää lakkalaatikkoja, mutta varsinaisia sinisiä ja vihreitä mulla on tosi vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se jännää miten jotkut toisiaan muistuttavat värit voikin olla ihan oman tykkäyslistan ääripäissä :)

   Poista

Saa kommentoida!