tiistai 27. elokuuta 2013

Liukua ja leimausta

Eli uusintaottelu leimaustouhun kanssa. En nyt tarkoituksella heti nyt uusiksi ottanut, vaan kun päivällä kävi keittiössä pieni haaveri:


Että semmosta. Paprikaa silppusin ja samalla lähti kynnestäkin siivu.. onneks ei hirveen syvä lommo tullu, mutta en tiedä miten lähellä olis ollu verenvuodatus.. Harmi kumminkin, kohta pitää olla siis varovainen tuon kynnen kanssa, menee varmaan helposti tuo ohut kohta rikki kun kasvaa vähän.. 

Eli illalla pääsin taas lakkaamaan kynsiä ja tietty otin leimausvehkeet taas esille. Tai no, en ollu kyllä edes laittanu niitä vielä poiskaan.. :D Treenailin leimailuja ensin paperille, testailin useampia laattoja ja lakkoja ihan urakalla. 

Pohjalle tuli liukuväri, kärjessä Fogan Cosmeticsin lakka numerolla 34, keskellä konehelsinki wl04 ja tyvessä toinen konehelsinki wl05. Leimauksiin päätyi taas a-england, Rose Bower.  Uskallan väittää tämän lakkauksen olleen ehkä pikkuhiukkasen edellistä onnistuneempi? :D 

Kohdistusta tein sen verran että pyrin saamaan kaikki kukat oikein päin, muuten pyrin vaan saamaan leimat jotakuinkin ehjinä kynsille asti. Pari leimoista on tälläkin kertaa vähän sinne päin-ehjiä, mutta kelpaa. Varsinkin kun olin kuluttanut tuon liu'un tekemiseen jo hyvän aikaa. Joku pilkkutikkukin kävi mielessä lisätä soppaan mutta jätin väliin, sotkuahan siitä olisi kuitenkin vaan tullut. 

Tässä lakkauksessa taitaa olla vaan se vika ettei ihan ehkä sovi tähän vuodenaikaan, mutta lakkaushaaste sentään tuli hoidettua taas.. :DHuh, vielä yksi valituksen aihe, mun Seche Vite on ihan lopussa. Ja pakkohan sitä oli käyttää silti tuossa liu'un päällä, karmeata siirappia ja vaikea saada pullon pohjalta mitään.. Uusi pullo ja restore ois varmaan hankittava, ei sitä osaa ilman pikakuivattavaa olla enää. Leimausten päälle laitoin siis suosiolla Mereneidin Top it all-päällyslakan, ihan nopsaan kuivuvaa tavaraa mutta haju on aivan järkyttävä...

Leimausharjoitukset jatkukoot! Jotain koko kynnen leimoja tekisi mieli, kun yhtään ei ole, onko ne miten paljon hankalampia kuin nämä pienet? 

6 kommenttia:

 1. Voi eiiiii toi lohjennut kohta :(

  Hienot kynnet noi uudet! :)

  Ei ne kokokynnen leimaukset oo vaikeampia kuin noikaan, nyt vaan koittelemaan! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   Pitää vaan jostain saada kivoja laattoja millä treenailla :D

   Poista
 2. Mä en oo vieläkään onnistunu saamaan ensimmäistäkään kokokynnen leimausta ehjänä kynnelle :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lienee joku salatekniikka olemassa millä leimaukset onnistuu, luultavasti myös tähtien asento vaikuttaa, kuin myös se minkä väriset sukat äidillä oli jalassa toissa viikon torstaina.

   Poista
 3. Hei :) Olit jonkin aikaa sitten kommentoinut blogiini kysymyksen (http://nononokey.blogspot.fi/2013/05/lingvistiikkaa-hakusessa) ja nyt sitten pitkästä aikaa kirjautuessani tänne näin sen ja vastasin.

  Oma blogisi vaikuttaa tosi kivalta, lisäsin itseni lukijaksi ja tutustun merkintöihisi lähitulevaisuudessa tarkemmin (eli saatan jopa -gasp!- kommentoida :D) :)

  VastaaPoista

Saa kommentoida!