keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kikon sokeria kynsillä

Vähän aikaa kesti päättää mitä näistä testailisi ensin, raaskin nyt kuitenkin luopua pandoista :)
Yllättäen ensin kynsille päätyi kaksi lakkaa noista cremeistä, turkoosi ja pinkki näyttivät niin kivalta vierekkäin niin otin ne sitten käsittelyyn ensimmäisenä. Millä tyylillä näillä ensin lakataan, se olikin ihan toinen juttu. Päässä pyöri ties mitä erilaisia malleja, tekeekö raitaa, liukua vai huitoisiko dotting toolin kanssa?
Idea tulikin varpaista: siellä majailee tällä hetkellä Jolly jewels 108, kiva hiukan kikoa tummempi pinkki, ajattelin sen siis sopivan näiden kaveriksi. Ja turkoosin glitterlakan virkaa toimittaa Gina Tricot'n Aqua glitter. Näistä ongin hammastikun kanssa vähän blingiä tekstuurien päälle, pinkille turkoosi ja toisinpäin.Kuten kuvista näkyy, glitterien asettelu oli hiukan hankalaa, muttä tykkään näistä yhtä kaikki :) Tuo turkoosi itseasiassa yllätti, pidän siitä enemmän kuin kuvittelin, minä kun en sinisten ja vihreiden ylin ystävä ole. 
Glitteri pysyy ihan hyvin omalla lakallaan tuossa pinnassa, päällyslakkaa kun ei tietenkään käytetä. (Onneksi ainakin nämä kikot kuivuivat nopeasti) Kätevää muuten, tavallisen lakan päällä tuollainen harva glitter häiritsisi ehkä tuntuessaan pinnalla, valmiiksi karheasta pinnasta nuo ei juurikaan edes erotu :)

Kiva oli todeta että tykkään myös näistä cremetekstuureista, nämäkin kynnet olisi ihan hyvin kelvanneet ilman glitteriä. Taitaa olla aika hyviä turvalakkoja, pari kerrosta riitti ainakin näiden kohdalla peittämään ihan tarpeeksi, ja tosiaan nopeasti kuivui.

Kaunis kiitos serkkutytölle kun mulle näitä toi :)

4 kommenttia:

Saa kommentoida!