torstai 7. marraskuuta 2013

Päivä 10: Liukuvärjäys

31 päivän haaste jatkukoon, ollaan päästy kymmenenteen päivään ja vuorossa liukuvärjäys. Ja näistähän tuli siis niin ällösöpöt väritykseltään että kannattaa pestä hampaat kuvien katsomisen jälkeen. 
Harmaat pilvet saivat tosiaan väistyä, suurilta osin siksi että minulla oli eilen ohjelmassa operaatio pakastimen sulatus, siinä vähän otti lakkaukset osumaa. 



Käytössä Ginan Minty lavender ja Candy Pink. Nimetkin näköjään aika ällömakeat.. :D No, harmaiden kynsien jälkeen lienee luvallista söpöillä? (Niin juu, kuvasta unohtui liu'un alle lakkaamani valkoinen kerros Viva la Divan valkoista.)



Liukuvärjäys sai seurakseen siirtokuvia, sopivat tähän aika söpösti. Liuku voisi hiukan tasaisempikin olla, vaikka kuvat nyt osittain peittävätkin pienet virheet. Ja parista kohtaa paistaa valkoinen..
Vähän oli taas kyllä raivostuttavia nämä siirtokuvat, tarrasivat nimittäin kynnellä ihan tasan siihen mihin ensinnä sattuivat osumaan. Samaisista kuvista olen tainnut ennenkin valittaa.. :D Onneksi alkaa tuo kohdistaminenkin vähitellen luonnistumaan paremmin. Näiden puolustukseksi on silti sanottava se että kestävät kyllä käsittelyä, vielä kertaakaan en ole näitä onnistunut hajottamaan kynnelle.


Onnikin on taas suosinut viime aikoina, voitin tuossa vähän aikaa sitten Eekun sisustusarvonnan, ja paketti tuli eilen. Linkin takaa näkee mitä palkinto sisälsi, kiva yleishyödyllinen palkinto. :) Yleishyödyllinen on myös palkinnon mukana tullut pieni yllätys, Delian kynsilakka, kukapa nainen ei tummanpunaista kynsilakkaa tarvitsisi? :D

Onnitellaan vielä Miraclea kynsikisan voitosta, tässä virtuaalinen onnittelukakku! Tai kääretorttu. Vaikka minä kyllä söin tämän kuvassa komeilevan viipaleen. Se oli hyvää. Täytteenä vadelmia ja suklaa-kerma-tuorejuustovaahtoa. 


Osaan minä terveellisiäkin herkkuja syödä! Löysin eilen pakastimen sulatuksen yhteydessä keittojuureksia 12 pussia.. :D Nyt siis tätä kirjoittaessa herkuttelen kasvissosekeitolla. 

Vaikka jälkkäriksi syön varmaan toisen palan tuota kääretorttua.. 


9 kommenttia:

  1. Oi, kiitos! Onnittelukakku kyllä maistuisi, hitsi taidanpa muuten käydä ostamassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, keittäisin kyllä kahvitkin kääretortun seuraksi jos asuisit lähempänä, ihan oisit tervetullut :D

      Poista
  2. Kiva kuulla et paketti tuli perille ja pieni ylläri piristi =)

    VastaaPoista
  3. Upeat liukuvärjäykset! :) Tosi kauniit.
    Ja herkullisen näköinen käärretorttu :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Se on hyvää, ja niitä piti tehdä vielä kaks kun vahingossa tuli niin paljon täytettä tehtyä... ;D

      Poista
  4. Oikeen onnistunut liukuvärjäys ja decalsit sopii tosi hyvin siihen :)

    Mäkin leipasin eilen käärretortun vielä illalla nams :)

    VastaaPoista
  5. Mä tykkään näistä TODELLA paljon!! <3

    VastaaPoista

Saa kommentoida!