perjantai 7. kesäkuuta 2013

a-england - Rose Bower

Ensimmäinen a-england kynsillä! Eli Rose Bower joka kuuluu Burne-Jones Dream-kokoelmaan, toinen näistä minulle kotiutunut lakka on Briar Rose. Sitäkin himoitsen jo kynsille, pitäähän auringosta ottaa nyt kaikki irti! :) Rose Bower on ilmeisesti kokoelmasta heikoimman holoefektin omaava mutta mulle silti ihan tarpeeks, sitäpaitsi tämä on niin kaunis.. No, muutenkin tykkään vähän vähemmän voimakkaista holoista. Ihana ruusunpunainen, vaan näen tässä kyllä paljon muitakin sävyjä, tuntuu olevan useampi ilme tällä lakalla riippuen valaistuksesta. Jostain suunnasta näytti oikein herkullisen vadelmaiselta.
Tällä siis lakkailin eilen illalla jo kun eilispäivän riikinkukkokynnet hävisivät taistelun ikean laatikoston kasausta vastaan. Joo, olisi pitänyt odottaa vähän pidempään, mutta kun oli ukonilma ja kaikki koneet ja telkkarit tietysti irti seinästä. Ja toissapäiväinen ostos kasaamatta. Ihan ite hei osasin! Kynsilakat tosiaan sai uuden asumuksen :)
Oho, asiasta kukkaruukkuun. Ei kun takaisin asiaan.
Jotenkin yritin olla liiankin varovainen lakkailujeni kanssa, eli vähän tuli sählättyä mutta lakka itse käyttäytyi oikein kauniisti, heti kun sai pullosta oikean määrän lakkaa sutiin kerralla. Alla mulla oli joku halpis-aluslakka, eikä Rose Bower siitä ainakaan nokkiinsa ottanut. Itsellä tätä on kynsillä kaksi kerrosta, mutta väittäisin että kiireessä riittää yksikin kerros, peittää todella hyvin siis! Ylimääräisiä siveltimenjälkiäkään ei jäänyt, asettui nätisti kynsillle. (Kuvien kolhut, naarmut ja karvat ovat ihan täysin omaa syytäni..) Kohtelias britti siis kyseessä. Tykkään!
Hetken aikaa kyllä katselin lakkaa hieman hämmentyneenä kun on ollut nyt vaaleampien lakkausten kausi menossa. Tuntui hieman turhan tummalta ensi alkuun kun piti tottua, mutta aurinkoon päästessä tuo holoefekti tietysti saa lakan näyttämään parhaat puolensa.. (Jaa hololakka ja aurinko on hyvä pari? Siis ihanko totta??! Enpä ois arvannu! :P )
Eilen napsin jo sisällä otetut kuvat, ulkona pääsi kuvailemaan vasta tänään. Lakkailin sen verran myöhään että aurinko oli jo alhaalla, ja vaikka kerkesin jo eilen auringossa ihastelemaan lakkaa kun koiran kanssa olin pihalla niin kerkesi pilvet tulla tielle kun sain kameran käteen.. Ja sitten alkoikin jo olla niin myöhä ettei suora auringonvalo enää ihan ylettänyt meidän pihalle. Tänä aamunakin kerkesin jo tuhahtelemaan pilviselle säälle, vaan tulihan se aurinkokin tuolta. Aika vauhdilla nappasin kameran ja painuin pihalle... :D


Luonnossa huomattavasti kauniimpi! Ja sisällä olevissa kuvissa oli näköjään vähän vielä sotkua.
En kyllä ihan heti muista millon viimeksi olisi ollut pelkkä yksivärinen lakkaus kynsillä.. :D Vaan eipä tämä varsinaisesti muita värejä tai koristeluja edes kaipaa. Tämä on kyllä helppo lakka jos kiire on. Pitää varmaan laittaa hanskat käteen seuraavalla kerralla kun lähtee auton rattiin ettei unohdu tuijottelemaan kynsiä... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!