torstai 6. kesäkuuta 2013

Postin tuomia aarteita..

A-pu-a. Eilen posti toi parit ostokset facebookin kynsikoristekirppikseltä ja toiselta bloggarilta, ginatricotissa poikkesin myös kun käytiin ostoksilla ja tänään cesarshopin paketti laatikossa.. Mitä ihmettä laitan kynsille siis???? :D Lakkaushaastekin olisi vielä tekemättä.. Runsaudenpula on siis! Mutta tässäpä ostokset.


Parit water decalsit, söpöjä :) Nämä sieltä kirppispuolelta.


Ginatricot, kolme lakkaa tietysti piti ostaa.. Space Queen, Heavenly Stars ja 3D Ice. P2 sand style on nimeltään illegal, tuon söpösen ostin ihanalta Sissiltä :)


Cesarshopin ostoksia taas! Nokun noi a-englandin lakat oli tarjouksessa. Ja kun olen kuolannu niitä siitä lähtien kun ensimmäiset kuvat näin. On ne vaan niin nättejä.. Oih. Color Clubin ostin noiden kaveriksi siis kun tykkään lastuista, hän on nimeltään Fame & Fortune, a-englandit ovat Rose Bower ja Briar Rose.
Oli muuten nopea toimitus, tiistai-iltana tilasin ja torstaina perillä :)                                                                  


Niin, kertokaa nyt joku mulle mitä nyt kynsille laittaisin??? P2 on ensimmäinen hiekkalakkani ja haluisin kokeilla miltä se näyttää ja tuntuu. Ja kun se on pullossakin niin nätti. A-england taas.. niiden koostumuksesta oon kuullu niin paljon hyvää ja haluisin kokeillakin niitä etukäteen kun reilun viikon päästä olisi se miitti ja jos niillä lakkaisi kynnet sinne... Ja aurinkokin paistaa niin sievästi.. Ja se lakkaushaaste taas... en halua jäädä jälkeen! Onneksi noi loput uutukaiset on tollaisia mitä ei tarvitse yksinään kynsille laittaa.. :D
On se sit niin vaikeeta.. :)

4 kommenttia:

 1. Rose Bower olisi kiva nähdä kun se kovasti polttelee itseänikin:)

  VastaaPoista
 2. Just näin ton Rose Bowerin Lucy's Stash blogissa ja aivan mielettömän hieno väri. Hitsi ku ei oo nyt yhtään lakkabudjettia ku ne A Englandit ois tarjouksessa... :/

  VastaaPoista
 3. Mua kiinnostaisi eniten nähdä tuo P2:n punainen lakka kynsillä. Mä hommasin eilen kanssa pari A-England-uutuutta, just tuon Rose Bowerin (vaikka siinä oli ehkä vähemmän holo-volyymia kuin kavereissaan) sekä Sleeping Palacen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rose Bower pääsi kynsille jo kun riikinkukko hävisi taistelun ikean laatikostoa vastaan.. :D Valitettavasti aurinko oli juurin sanonut hei hei kun olisin pihalle mennyt kuvailemaan.. :/ Sitä siis huomenna blogissa ellei nyt vielä osumaa ota. Muakin kyllä tuo P2 kiinnostaa sen verran että taitaa olla se sit seuraavana vuorossa.. :)

   Poista

Saa kommentoida!