keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Pikku pikku bikineissä...

On muuten myös blogilistalla mahdollisuus seurailla nyt minuakin. Lisää suosikiksi-nappula lisätty tuonne reunaan..

Joo ois ollu ihan hyvä lojua bikineissä tänään. Kuuma. Ja tuo otsikko tulee päivän lakkauksesta, kuinkas muuten. Lakkaushaaste-ryhmässä viikon haasteena on keltainen, ja ostin just Maybellinen Polka Dots-sarjan lakan Chalk Dust. Eli tuon mustavalkoisen. Jotenkin olin alkanu lämpenemään Confettikselle, ja nyt oli sattunut ilmestymään tämä mustavalkoglitter, joka on isommassa pullossa, halvempi ja ainakin omasta mielestäni kivemman näköinen, glitteriä on tiheämmässä. Joten Valinta ei ollut vaikea.. :D Sattuipa vielä lisäksi niin, että Sokoselta lähdin hakemaan ja nyt on alet käynnissä, tuohan ei ilmeisesti olisi kuulunut aletuotteisiin mutta kyllä siitäkin vaan alennus tuli :D (Saman sarjan pinkki lakka näyttäisi myös aika kivata... mikä glitterharakka musta on muka tullut???)
Lakkauksessa siis keltaisen virkaa toimittaa Wild&Mild Neon Chic. 
No voi elämä miten voikin olla vaikea saada tosta kuvia. Näyttää joissain kuvissa vihreältä eikä keltaiselta. Ja näköjään kynsinauhoillakin vielä jotain kellertävää vai onko ne vaan kuivat kun en livenä näe? No antaa olla. Joka tapauksessa nämähän on aika pirtsakat! Piti nyt testata ihan koko kynnelle tuota liitupölyä, pitää vaan ottaa jossain välissä uusintakierros sellaisen lakan kera mistä näkisi kunnolla myös nuo valkoiset glitterit :D 
Nyt huomasin että parit glitterit vähän törröttää, pitää varmaan laittaa vielä toinen kerros päällyslakkaa..

Muitakin ostoksia tuli tehtyä.. Mavalan kynsinauhavesi, eli cuticle remover.. En nyt siitä ennen-jälkeenkuvia alkanut ottamaan, Vähän pitää ihmetellä vielä millä tekniikalla kannattais tuota käytellä. Kuitenkin jonkinlaisen tuloksen sain aikaiseksi, on nuo nyt vähän siistimmät. 
Kynsijuttujen lisäksi Sokoksen alesta, siis ihan oikeasti aletuote, heräteostos sanan varsinaisessa merkityksessä... Ihanat appelsiinintuoksuiset vartalovoi ja suihkusaippua :) Samassa paketissa siis.  Muita tuoksuja oli kaakao ja oliivi mutta kaakao tuoksui vähän turhan ällömakealle ja oliivi ei nyt vaan kiinnostanut, sitä en edes nuuskinut. :D


Noiden lisäksi posti toi kynsinauhantyöntimen, varpaidenerottelijat ja lasikuitunauhaa, joita en nyt alkanut kuvailemaan. Listan viimeinen siis kynsihaavereiden paikkailuun, testasinkin jo kun piti uusia paikka tuosta peukalosta. Sitä on kyllä sen verran pitkä pätkä että varmaan riittää aika pitkän aikaa, ellen nyt joka viikko ala jokaista kynttä ruhjomaan ensiapua vaativaan kuntoon.. *kopkop* Tykkään kyllä tästä enemmän kuin teepussista, huomattavasti huomaamattomampi ( :D ) paikkaus tulee tuolla. Liimaahan tuonkin kanssa toki tarvitaan.. 

Asiasta kukkaruukkuun: Nuo cesarshopin kynsinauhaöljypullot on aika hemmetin epäkäytännöllisiä muodoltaan. Onnistuin kaatamaan toisen omistani, reilun sentin sit otti ja vajui.. Sit oltiinkin kynsinauhaöljyssä kyynärpäitä myöten.  Tuoksun vadelmalta.


2 kommenttia:

  1. Kynsinauhaöljy accidentti.... Suosittelen niitä öljykyniä, niitä on ihana käyttää. :) Oon alkanu niitä laittaa kynsilakanpoiston jälkeen, yöksi rasvaan kädet aina huolella kahdella eri rasvalla ja ihan ookoot kädet, ei kuivu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on mulla sellasiakin pari, onhan ne helpompia :) Vähän vaan epähuomiossa olin lehden päälle laskenu ton pullon, yleensä oon kyllä varovainen sen kanssa ja oonkin jo jonkun aikaa miettiny millon onnistun kippaamaan toisen noista. :D Onneks ei hirveesti menny hukkaan.

      Poista

Saa kommentoida!