torstai 27. kesäkuuta 2013

Kullattua korallia

Olipa taas tänään erityisen hankala päättää millä lakkaisi.. Aika kauan tuli pengottua laatikostoa että jotain löytyi. Ja nämäkin suunnilleen yksi kerrallaan, yhdellä kun sai lakattua niin uudestaan penkomaan.. :D 
Ensin meinasin testailla eilen ostamani OPIn mutta päädyinkin sitten vähän vaaleampaan väriin...


Käytetyt lakat, Mereneidin alus- ja päällyslakka, China Glaze Coral Star, Golden Rose Paris 319 ja essence gold fever.

Semmonen sekamelska. ChG oli vielä kokeilematta, oli niitä miitistä ostettuja. Yksinään vähän ehkä mummosävyinen ens alkuun, kauaa en katsellut tuota yksinään niin en osaa vielä sanoa olisiko hän alkanut näyttämään kivemmalta :D Päädyin sitten kuorruttamaan sen kerroksella 319:ä.  (mua niin ärsyttää pelkät numerot niminä!) Ihan kiva söpö pinkihtävä kimmellys siitä tulikin. Vähän jo parempi. Vaan kun ei riitä niin ei riitä. Siinä vaiheessa olikin sitten kahta hankalampi taas hakea sitä seuraavaa kaveria tälle lakkaukselle.. Tarroja? Leimoja? Siirtokuvia? Mitämitämitä. Ja mikäs väri sopii korallin kanssa? Siinä piti jo googletella sopivaa väriä kaveriksi. 
Essencen löysin. Selvä, töpötellään tyviin joku söpö liu'un tapainen.. Siinä vaiheessa vähän ärsytti, ois voinu jättää ton golden rosen pois ihan kokonaan. Sen siitä saa kun ei osaa suunnitella lakkauksia! :D
Tän lakkauksen kanssa tuil kyllä rääkättyä ihoa ihan kunnolla. Edellinen lakkaus kun sisälsi kerroksen glitteriä niin poisto tapahtui foliotekniikalla. Kannatti tosiaan töpötellä ilman että suojasi ihoa mitenkään, nyt on kädet rutikuivat kun tuota glitteriä sai hinkata sormilta hetken aikaa.. 

Ja taas kerran voi todeta että luonnossa kirkkaampi. Mutta joka tapauksessa, ihan söpöt näistä tuli, aika hempeät tyttömäiset.. Ja tuijottelua aiheuttavat nämäkin. 
Näillä siis alkaa kesäloma! Huomenna aamuvuoro vielä ja sit kolme viikkoa vapautta :D

Sain 2-vuotishääpäivälahjan mieheltäni etukäteen, 1.7 ois virallinen päivä. Kalevalakorun pronssinen sormus, Talon Sydän <3 Aiemmin olen saanut saman sarjan riipuksen ja korvakorut myös mieheltä. Pronssikorut on ihania! Juhlissahan niitä tulee käytettyä, mutta arkenakin on mieheltä saatu hopeakoru kaulassa, sama riipus ollut käytössä reilun 6 vuotta lähes tauotta :)

2 kommenttia:

Saa kommentoida!