tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kimaltavaa hiekkapaperia

No niin, viimeinkin sain viime viikolla ostamani hiekkalakan kynsille! Aika kiinnostava kyllä. :) Nyt on sit niin kimaltavaa kaikkien raajojen päässä... :D Jännän karhea pinta, ei kuitenkaan häiritsevä, näin ens alkuun ainakaan ei ole tarttunut hiuksia kiinni tai muutenkaan, ei valittamista. Väri on ihana, oikein kesälakka totta tosiaan! Ja tuo vielä kuivuu ihanan nopeasti, jännää kun on tottunut olemaan huippuvarovainen kynsien kanssa pitkän aikaa lakkauksen jälkeen.. Ehkä pitäis hankkia joku pikakuivattaja..?
Nimettömässä on muuten hiekkalakan alla oranssihtava punainen Konehelsinki 384, ajattelin testata yhdelle kynnelle tuleeko isokin ero väriin.. Sen verran nuuka olen, että taidan jatkossa lakata tuon tai jonkun muun normaalin, halvemman lakan alle, niin ei tarvitse hiekkaa sutia kynsille yhtä kerrosta enempää.. Pikkuhiukkasen tuon lakan kanssa tulee sävyeroa. Muilla kynsillä on vain yksi kerros hiekkaa. Niin, ja kyseessähän on p2 Sand Style, sävy nimeltä illegal. 
On ne kyllä jännät! Varmaan tulee varmaan räpellettyä näiden kanssa.... :D Kuvista ei kimaltelu kyllä näy ihan niin hyvin mitä luonnossa. Vähän onnistuin saamaan taas kimallusta muuallekin kuin kynsille, ja kovin tehokas siivous ei taas parin paperiviillon takia innosta.. No, eiköhän nuo käpälät tuosta puhdistu.
Tuli muuten viilailtua kynsiä taas hiukan uuteen uskoon, vasta kun sain tyyliin viikko sitten neliskanttisemmat kynnet suunnilleen nätisti muotoiltua.. Kulmat tahtoi ottaa osumaa niin pyöristin niitä vähän vielä lisää. En tiedä näkyyko se silti kuvista juurikaan kun ei kovin dramaattinen muutos ollut kyseessä... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!