keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Hetken mielijohteesta..

Tehtiin tänään pieni reissu pääkaupunkiseudulle. Aamulla siis tuli yhtäkkiä mieleen et hei, lähetääs käymään Korkeasaaressa! Olikin aika upea ilma, muutama kyllä naamakirjassa päivitteli et miten tollasella helteellä jaksaa.. :D No, tarpeeksi vettä mukana ja aurinkovoidetta pinnassa tietty. :)

Nallekarhut köllötteli siellä varjossa.. tällä oli ihan samat elkeet kuin meidän koiralla, sekin on aina seinää vasten koivet mitenkuten ylöspäin :D


Mun lemppareita on Africasia- ja Amazonia-talot, tollanen hieno kärmes siellä poseerasi :D Toinen arvonsa tunteva poseeraaja.. Törkeen pitkä pyrstö!


Joutsenperhe! <3


Oli kyllä ihan kiva käydä sielläkin taas, tytär ei vielä jaksanut hirveen kauaa olla kiinnostunut elukoista, enemmän katseli ihmisiä :D Korkeasaaren jälkeen oli jo vähän nälkä niin ajeltiin siitä sitten Itikseen, subit käytiin haukkaamassa ja muutenkin pyörittiin siellä. Siitä on kyllä kauan kun olen viimeksi siellä käynyt, hämärä muistikuva että yhden kerran aiemmin vaan.. Kiva kun ei vaan ollut mitään opasteita mistä mitäkin löytyy, aika harhailuksi meni. Seppälän sentään löysin, 5 lakkaa lähti sieltä matkaan. Viereisessä Prismassakin käytiin, siinä oli Emotion myös vieressä niin sieltä lähti vielä OPI joukon jatkoksi :) Prismasta isäntä osti pari paitaa, ja lapsonenkin sai lelupuhelimen ja sellaisen kankaisen leikkitunnelin.. :)


OPIn You only live twice, Golden Rose Rich Color 28 ja Jolly Jewels 108, Tiia Vanhatapio Sangria, Moss ja Black Bird

Tulipas tällä reissulla tummasävuinen valikoima, outoa! Hui, kylläpä on taas lakkoja tullut osteltua.. :D Apuva. Loman jälkeen pitää kyllä vähän rauhoittua. Sitäpaitsi niitä on aika monta jo. Millon mä kerkeen käyttämään edes näitä kaikkia.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!