maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kynnet, kalat ja kehrääjäkoit

Mikäs päivä se oli, keskiviikko kun lakkasin kynnet viimeksi? Eli aika selvää että oli kuluneet viikonlopun aikana karmeaan kuntoon, sen verran on touhua riittänyt. Perjantaina oli tosiaan töissä inventaario eli siinä jo pelkästään otti kynnet osumaa, viikonlopun mökkireissu oli viimeinen niitti sitten.. :D Kalastusta enimmäkseen. Jokatapauksessa, mökkireissulta kotiuduttua piti illalla vielä alkaa putsailemaan edelliset lakat pois ja heittää uudet tilalle. Vähän aikaa pitikin taas tuumailla, sen verran paljon jo kello oli ettei hirveän monimutkaista.. Ja vähän vaaleampaa lakkausta piti saada. China Glazen Admire tarttui hyllyltä hyppysiin ensimmäisenä. Htken arvoin siirtokuvien kanssa, mutta hoksasinkin sitten flakiet joita en myöskään ole hetkeen käyttänyt. No joo niillä mennään.. 

ChG:ssä ei ole mun mielestä moittimista, löysin nyt varastoistani taas yhden lakan joka huolellisesti käytettynä peittää yhdellä kerroksella jo, jostain syystä oletin olevan ohuempaa, ehkä vaaleuden takia. Hyvä tietää jos hirveä kiire tulee. Kuivuikin ihan ok vauhtia. 
Up Colors Flocado Balada! taas.. hän ei tällä kertaa totellut moitteetta. Töpöttelin lastuja ensin kärkiin vähän enemmän, niiden onkiminen oli vaan vähän hankalaa, meni vähän turhan kauan kun yritin saada kaikista kynsistä saman näköiset. Liiallinen töpöttely onnistui sitten pilaamaan parin kynnen alemmatkin kerrokset. Onnistui se silti lopulta. Sudilla tuota Baladaa lakatessa flakiet ei tunnu siirtyvän kynnelle millään mutta on se silti niin nätti. Eli töpöttelyllä mennään jatkossakin tuon kanssa. Varovasti.

Hankalaa jälleen saada kuviin vangittua oikea väri, punaistakin siis näkyy, lakkapullosta saanee käsityksen. Samoin flakiet eivät näyttäydy kameralle vaikka on noissa kynsissä niitäkin.
Tuli kyllä ehkä talvisen oloiset näistä?

Mökillä tosiaan viihdyin aika paljon rannan tuntumassa, kalastus on yksi lempiharrastuksiani, on se vaan rentouttavaa :) Lauantaina lähinnä virvelin kanssa, pari pientä ahventa sain mutta ei niin pieniä ruvettu syömään. Sunnuntaina nappasinkin ihan mato-ongen käyttöön, madoilla tuli jotain pientä kalaa jotka pääsivät myös koukkuun syötiksi, ja niillä nappasinkin 4 iiiiisoa ahventa :) Ne pääsivät sitten savustuspönttöön, on se ahven hyvää :)


Siinä se mun saalis on, valmiina syötäväksi. En kerenny vastapyydettyinä nappaamaan kuvia noista kun oli niin kiire kalastaa lisää! :D Kunnon vonkaleita nuo tosiaan olivat. 

Kotiin palatessa olikon omituinen näky vastassa.. Kehrääjäkoin toukat olivat vallanneet meidän pihalla olevan tuomen. Ihan valkoisen seitin peitossa, hurjan näköistä.

Onneks nuo keskittyy vain tuomiin, ei pitäisi koko pihalle levitä.. Puulle itselleen tosta ei onneksi pitäis sen kummempaa haittaa olla, se vaan on vähän rumemman näköinen tällä hetkellä.. :D

1 kommentti:

  1. Haaste sulle: http://miraclesnails.blogspot.fi/2013/06/haaste-11-asiaa-minusta.html
    <3 <3 <3

    VastaaPoista

Saa kommentoida!