torstai 20. kesäkuuta 2013

Ne on karkkeja

Eve ilahdutti aamuani tunnustuksella, kiitos! :)I love your blog tunnustuksen säännöt ovat seuraavanlaiset.
Kopioi post it- lappu blogiisi.
Kiitä linkin kanssa bloggaajaa joka antoi tunnustuksen.
Anna tunnustus 5 bloggaajalle ja kerro siitä pienellä viestillä.
Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu post- it lapulla ja toivo että bloggaajat jakavat sitä eteenpäin :)

Hyi mua, en jaksa alkaa miettimään eteenpäin jakamista.. :D Vastahan mä tätä jaoinkin niin ei se niin tuhmaa ole.

Jaa mitäs muuta sitten.. Jos lakkaukset. Ne on neonkarkkeja :P Tässä aamulla tulikin edelliseen postaukseen kommenttia erään miitistä ostamani lakan ihanuudesta, ja kappas, sehän on mulla kynsillä! Ei tosin yksin.. :)


Eli tässä kaksin kappalein uusia söpösiäni! China Glaze Purple Panic (Neon) ja Golden Rose Jolly Jewels 109. Sanoisin heidän tulevan hyvin toimeen keskenään! Aika herkullisen näköiset tuli! On kyllä kirkkaampi luonnossa. En tiedä olisiko ulkona saanut värin paremmin kuviin, mutta kun siellä sataa ja piti saada kuvattua ja blogiin jo kun töihin pitää lähteä. 


.
Nyt on paremmin oikean peukalon teepussipaikka kestänyt, vielä ei ole uusiksi tarvinnut tehdä. Oikea keskisormi vaan otti osumaa tällä kertaa, onneksi lähti vaan pala kulmasta. Tulipa sitten lyhennettyä vähän kaikkia, vaikka ei sitä kuvasta näe. Vähän kulmikkaampi malli taas.
Onneksi tämä lakkaus miellyttää omaa silmää, glitterin poisto ei ihan heti houkuttele. 
Huominen onkin vapaa, mutta viikonloppu menee töissä. Mies jää tän päivän jälkeen lomalle, mulla olisi vielä viikko.. Sit olis varmaan mökkeilyä tiedossa, saa nähdä mitä muuta keksitään :)
Hyvää juhannusta!

1 kommentti:

  1. <3 Mulla on nuo samat lakat, täytyy kyllä kokeilla tätä yhdistelmää kun näyttää niin hauskalta! :D

    VastaaPoista

Saa kommentoida!