tiistai 11. kesäkuuta 2013

Säilytysratkaisuni


Laatikosto löytyi ikeasta viikko sitten. Löytöpisteestä, ilmeisesti tämä väri poistuu valikoimista, maksoi vain 19 euroa. :) Ensin olin ajatellut helmerin hankkia mutta tämähän oli puolet halvempi. Tässäkin kuitenkin runsaasti tilaa ja pyörät alla. Alempiin laatikoihin mahtuu flormaritkin pystyyn. No, korkeutta nyt on laatikoilla aika reilusti jopa flormareille, mutta hällä väliä, lakkoja löytyy kuitenkin sen verran "vähän" ettei ihan heti ahdasta tule.


Pyörät on siinäkin mielessä hyvä että saan tarvittaessa käännettyä koko roskan toisinpäin niin että laatikot ovat kirjahyllyä vasten, meillä kun asuu eräs utelias taapero. 


Ylimmässä laatikossa sekalaista sälää... vanupuikot, kynsinauhaöljyt, strassit, siirtokuvat, glitterit, viilat, liimat, dotting toolit ja meikkisienet.


Matalimmat lakkapullot seuraavassa laatikossa... tilaa reilusti yli puolet jäljellä.


Etualan laatikossa nämä hienommat merkit ja muut lempparit.. Orly, OPI, China Glaze, Color Club, 
a-england, Essie, UpColors ja p2. Näiden takaa löytyy flormarit. Toisessa reunassa sekalainen seurakunta, alus- ja päällyslakat, glitterlakkoja, nail-art-lakat ja muutama muu joista useimpia löytyy enemmän kuin yksi kappale.


Ja lisää sekalaista seurakuntaa vielä muutama, asuvat pussissa etteivät hirveästi seikkaile ympäriinsä. 

No, tulipahan nuokin nyt näytettyä, kun kerran muutkin. Aika paljon löytyy tuota sekalaista tavaraa.
Vielä pitäisi koittaa katsoa jotain josta luopua.. Jos saisi myytyä tai vaihdettua viikonloppuna.

4 kommenttia:

 1. Onnea uudelle mööpelille! Olikin edullinen laatikosto. Mä käyn kans aina kurkkaamassa Ikean poisto-osaston. =)
  Mun täytyy ehkä tehä kirjahyllyn laatikkoon tilaa kynsilakoille, kun ei toi kämppis näytä nyt yhtään siltä, että ois rakentamassa mulle uutta kynsilakkahyllyä. =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se löytöpiste on kyllä usein vielä lisännyt ostoskasaan jotain, melkein joka kerta jotain tarttunut mukaan :) Tuo kirjahyllykin on löytöpisteen tavaraa itse asiassa. Toi oli kyllä tosi hyvä löytö, jos en väärin muista niin se oli jo osastolla laputettu että postuu valikoimasta, 39 euroa, normihinta tais olla jopa 59. Hyllystä sit haettiin eka toi neljänkmpin kappale, sit löytöpiste katsomaan ja siellä olikin sama mööpeli vieläkin halvemmalla eli se 19 euroa meni vaan :D aika hyvä säkä tosiaan :)
   Sun pitää kans lähteä käymään Ikeassa.. :D

   Poista
 2. Tämähän on aika kivannäkönen säilytystila kaikille tavaroille. :) Ja voipahan liikutella tarvittaessa muuallekin talossa, kun on pyörät alla. :D

  VastaaPoista

Saa kommentoida!