tiistai 18. kesäkuuta 2013

Miittipostaus, osa 3

Vielä on esittelemättä muilta miittiläisiltä ostetut aarteet! Ei niitäkään ihan vähän ole, huuupppss... :D


Seche Vite, testattu on jo ja tykkään kyllä :) Wild & Mildit nimiltään Neon Chick ja Orange Sun. Ja viimeisenä jonossa Sinful Colors, Patrika. Huomaa kyllä että on kesä! On niin kirkasta nyt että... :)


China Glazet Coral Star ja Purple Panic (Neon). OPIn lakka on Mamma Mia. Kovasti löytyi sävyjä mitä ei ennestään mulla ollut! 


Ja nyt leimaustakin pääsen harjoittelemaan, stamperi ja kolme laattaa löytyi, ja vielä joukon jatkona kolme sivellintä. Nyt kuulkaa pääsee tekemään taidetta! ...tai sit ei.. :P


Tässä olikin vielä ekat leimauskokeilut, vähän kohdistusta pitää harjotella. Ekalle yritykselle valkkasin nyt helpon oloisen kuvan, ja tein tietty tuon vanhan miittilakkauksen päälle.. Ihan kivalta tuo touhu vaikuttaa! Leimat tehty samalla mustalla mitä muussa lakkauksessa, noissa ei ole päällyslakkaa. Näyttääkö leimattu musta päällyslakan kanssa mustemmalta, vai tarvitsenko mustemman mustan? :D

-------------------------------------

Heitetääs tähän samaan syssyyn vielä muita ostoksia.


Lakkasin (hehehehehe) olemasta outo lintu, eli nyt minäkin omistan pari jolly jewelsiä. Tuota ekaa, siis numeroa 101 olin kuolannut ties kuinka kauan koska flakie, ja nyt sen löysin! Kaveriksi ostin numeron 109, oli jotenkin niin söpö :D Ihan kuin nonparellia. Vähän söpöilyä noiden miitistä kahmittujen aurinkoa kirkkaampien väripommien vastapainoksi siis. Vihdoin ja viimein oli nuokin Salon Seppälässä. Fergietkin oli sinne löytäneet tiensä mutta en tällä kertaa muuta ostanut, vähän jos koittaisi säästellä koska kesälomakin ihan nurkan takana.. :)

6 kommenttia:

 1. Mulla on konadin leimauslakkaa ja ne vaatii päällilakan, ne jää muuten tahmeiksi. Paremmin en osaa sanoa tarviiko sun leimat päällilakkaa ja muuttuko viel väri, mut veikkaisin et päällilakka on tarpeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tokihan päällyslakkaa käytän :) Noi oli tosiaan ekoja leimauskokeiluja, noiden jälkeen meni lakat poistoon enkä siinä välissä tullut ajatelleeksi lisätä päällyslakkaa. Hiukan mattapintaisen oloiseksi jäi kyllä leimaukset, mietin siis sitä että näyttääkö päällyslakankin alla harmaalta..

   Poista
 2. "Lakkaan mustalla, kunnes löydän jotain mustempaa."

  Tuitui nuo molemmat jollyjewelsit!

  VastaaPoista
 3. Kivoja ostoksia:)
  Voi vitsi... miks en tänään seppälässä käydessäni muistanut katsoa onko noi uudet jolly jewelsit tullut sinne.. olisin halunnut ton flakiesin :( ens kerralla sitten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo josko niitä olis sielläkin päin, toi Salon seppälä on tosiaan tuntunut tulevan jälkijunassa.. jos täällä on ni sit on kyllä varmaan useimmissa paikoissa :D Toi on kyllä aivan ihana :)

   Poista
 4. Tuo Purple Panic on kyllä ihana, oikee kesälakka <3

  Käypäs muuten vierailemassa mun blogin puolella, siellä olis sulle yks juttu :)

  VastaaPoista

Saa kommentoida!