maanantai 17. kesäkuuta 2013

Miittipostaus, osa 2

Hmm, mikäs tämä on? No sehän on sponsoripussukka! :D


Eli muutama taho oli lähtenyt miittiä sponssaamaan. :) Tässä minun! Osa saaduista tuotteista oli jaettu siis valmiiksi pusseihin, osa sponsoreista oli lahjoittanut pari arvontapalkintopakettia ja ylijääneet tuotteet arvottiin myös kaikkien kesken, kaikki saivat jotain siis vielä tämän pussin lisäksi.. Itse jäin kuolaamaan kyllä Adeninan lahjoittaman tuotepaketin perään, ei osunut omalle kohdalle se tuuri, kivalta näytti kyllä, nyyh! :D Parempi onni ensi kerralla! Mutta ihania juttuja sain itsekin :)
Pari arvontapalkintopussukkaa tuli Dermosililtä, yhtä voidetta nuuhkaisinkin, muistaakseni tuoksuna oli ainakin toisessa paketeista saksanpähkinä, olisi kyllä kelvannut. :)Viila ja kynsitarrat Mereneidiltä.


Tarkempi kuva tarroista, on kyllä sööttejä!


Ja lisää Mereneidiä, eka merkiltään Attitude, nimeltään Dancing Duchess. Vieressä base coat-ridgefiller ja top it all top coat.  Päällyslakan pääsin valkkaamaan arvonnassa. Tuota aluslakkaa ehdinkin jo sutia kynsille, ei ainakaan vielä valittamista. :D Ei siitä ainakaan vielä mikään väri läpi ole mennyt, tuossa kun yhdestä kynnestä jouduin aamusella ottamaan lakat pois.. Teloin nimittäin kynteni uudemman kerran, sen saman jonka jo paikkasin. Laitoin uuden teepussipaikan melkein koko kynnelle ja liimailun sekä viilailun jälkeen taas ridgefiller-aluslakan. Sain melko tasaisen näköisen ja tuntuisen lopputuloksen tällä. Koristelut menikin vähän miten sattuu kun piti nekin uusia. Tietysti, eilen illalla maalailin kynsiä varmaan kaksi-kolme tuntia, en ala nyt muuten hyvästä lakkauksesta luopumaan. On se nyt melkein samanlainen. Vielä en niitä esittele kun yhteen kisaan osallistuin.. :)
Onni onnettomuudessa että kerkesin ehjillä kynsillä miittiin sentään :)


Jahas, pienen aiheesta eksymisen jälkeen palataas niihin sponsoreihin. Elfin lakat lahjoitti Carpelan Cosmetics, glitterlastut eksyi tähän kuvaan Mereneidiltä ja Rimmelit tulivat Berner Oy:ltä.
Rimmelit nimiltään Shirley Temple ja Baby Bellini. Elfin pulloista löytyy numerot 2 ja 10. 
Nude elf ja ja oranssi Rimmel olivat myös arvonnasta saatuja. Shirley Templeä olinkin perjantaina hypistellyt kauppareissulla, miitin ollessa mielessä en ostanyt muita kynsijuttuja kuin kynsilakanpoistoainetta, onneksi :D Hyvä säkä että tämä mielessä kummitellut söpöläinen löysi tiensä minulle, on kyllä niin herkullisen kesäinen väri! Ja hyvä nudekin multa on vielä uupunut, pullon perusteella sävy näyttää aika hyvältä.

Testailua tulee myöhemmin, kun vaan keretään! Ja pitää tuo yksi kynsikin elvyttää. Tällä kertaa tosiaan enemmän liimaa ja teepussipaikkaa, jos kestäisi paremmin. Toisaalta halkeamakin 5 kertaa isompi, ihme ettei tullut verta. Kirpaisi sen verran että ois voinu tulla. No, koitan kasvatella kynsiä varovasti nyt sen verran että ei olisi enää kynsipedin puolella halkeamaa, sit voisi leikata lyhyeksi. Tylsää, mutta kyllä ne kasvaa..

Vielä olisi yksi postaus miittiin liittyen tulossa, eli tietenkin kirppistelyaarteet! Ihan mukavasti tavaraa omin niissäkin merkeissä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!