tiistai 11. kesäkuuta 2013

Potut goes diskopallo.

Eli tällä kertaa lakkaushaasteen uhriksi joutuivat kävelyraajojen päistä löytyvät kynnet! Eli jos ei tykkää ni ei kannata kuvia katsoa.. :D

Tällä viikolla aiheena on siis glitter. Ei paha. Mun ongelma on vaan se että on ihan liikaa kaikkea mitä pitäis lakata! Laatikoston uumenista parikin uusimmista lakoista huutelee mulle kutsuaan, Pari kynsikisaakin olisi missä voisi onneaan koettaa ja kohta pitäisi miittiinkin kynnet väsätä. Jonkinmoinen suunnitelma on kyllä sinne miittiin, toisaalta se on varmaan kolmas jo.. :D Ja edelleen mulla on kynsillä tuo ihanainen a-england-liuku, josta en millään haluaisi luopua! On kuitenkin suhteellisen hyvässä kunnossa vielä. (Tai oli.. jotenkin onnistuin peukalon lakkauksen tuhoamaan, kulmasta lähti pieni pala lakkaa.. En nyt ole varma vaihdanko siis aamusta uudet lakat kokonaan vai koitanko töpötellä kolon piiloon vielä..)

No, lakkaushaasteeseen päätin siis työntää potut näppien sijasta.. :D Lienee ensimmäinen tämmönen kuva siinä ryhmässä. Poistan varmaan kuvan sieltä jos joku ihan kauheasti järkyttyy, valittaa tai jotain.. Mutta josko nuo naiset tän kestäisi!

Pohjalle Yes loven harmahtavan lila lakka. Päälle innostuin lakkaamaan jopa kahta glitterlakkaa, Gina Tricotista viime viikolla kotiutetut Heavenly stars ja Space queen. 
Jotenkin lopputuloksesta mulle tuli ekana mieleen discopallot, meinaan välkkyy niin monen värisenä että huhhuh.. :D Näkyy varmaan sukkienkin läpi tuo kimallus. 

Jos nyt tällä kertaa käytetyt lakat ensin niin kerkeevät heikoimmat perääntyä! :PJa kuvat salamalla ja ilman.
Oli muuten putsaus edellisten lakkojen jäljiltä hiukan haastavaa kun glitteriä oli hiukan edellisissäkin.. ja yritin varjella toisia lakkauksia samalla.. Ja näitä lakkaillessa totesin että ne erottelijat vois olla tosi hyvä ostos, hiukan alko jalkapohjissa kramppaamaan kuivatellessa.. :D Ja on muuten hiukka oudossa asennossa, hankala kuvata..
Jahas, kiitos ja anteeksi! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!