keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Onnetar ja ostoksia

Esitellään nyt vaihteeksi mitä uutta kivaa on tähän huusholliin löytänyt tiensä. Lahjarinkikuukauden, eli marraskuun jälkeen meni melko pitkän aikaa että ostin yhtään mitään, tammikuun lopulla taisi vasta tulla uutta tavaraa. Onnetarkin kerkesi minua suosimaan tässä hiljattain.. :)


Teannan blogissa arvottiin söpö pikku paketti, yksi kolmesta jotka olivat heidän miitissään jääneet ylimääräisiksi. Voitin! Ihana paketti löytyi kirjekuoresta.. :)


Ja paketista löytyi neonmix-glitteriä, ihanan pirtsakat värit kyllä! :) Lisäksi tuommoinen matkaleimaussetti, stamperin sisällä on valkoinen leimauslakka, tulee kyllä erittäin tarpeeseen! Ja kolmas osa palkinnosta alekoodi Adeninalle. Kelpaa! :D

Sitten niihin omiin hankintoihin. Osa näistä onkin nähty jo kynsillä mutta esitellään nyt kaikki mitä tänä vuonna on tullut. Tai kaikki lakat ainakin, parissa tilauksessa on ollut myös muita koristeita, mm. siirtokuvia, niittejä ja glitteriä. Niitä en ala kuvailemaan ja esittelemään, koska vielä en ole ihan varma mitkä pidän itse ja mitkä sujautan lahjaringin paketteihin, 4 lahjusta olisi vielä läheteltävä.. :D 


OPI I Snow You Love Me oli hyvän aikaa yksi himotuksista, törmäsin siihen alehintaan ja vielä ilmaisella toimituksella niin pakkohan se oli.. Kynsillä vallan ihana tapaus! China Glaze Shell We Dance on upea niin ikään, tämän kohdalla piti harkita pitkään otanko tämän vai saman kokoelman toisen vaaleanpunaisen. Pakko varmaan se toinenkin hankkia jossain välissä.. :D 
Color Club Berry and Bright tuli hankittua jostain mielijohteesta, jotenkin se oli lojunut tallessa verkkokaupan ostoskorissa ties kuinka kauan. Kuvittelin ilmeisesti tämän olleen jotenkin pakko saada-lakka, tilatessa olisi voinut kyllä klikkailla sen tilalle toisenkin tekstuurin niin ei olisi tarvinnut arpoa niidenkään välillä.. :D Pitää koittaa saada kynsille jossain välissä, jos ei ala kohta taas houkuttelemaan niin kai tuollakin lahjoa jotakuta voisi, avaamaton kun vielä on. Tai kirpparille..
China Glazen Fairy Dust on taasen ehdoton himotus jonka hankinta ei harmita pätkääkään.. On ollut tuon hankinta mielessä vaikka kuinka kauan, nyt sain vihdoin aikaiseksi. Tämän varalle on jo suunnitelmat valmiina, tänään tulee korkattua se jos vaan ehtii. :) Tuossa se kimaltelee pöydällä houkuttelevan näköisenä... <3


Maybelline Color Show Crystallize Rose Chic tuli hankittua vähän mysteeriostoksena, siitä olenkin jo höpissyt aiemmin. Ginasta olisin valkoista ostanut vaan ei oota myivät, selvä, kaksi aluslakkaa ja Hearts lähti matkaan. 


Coralin hoitolakka, väittää ainakin estävänsä kynsien liuskoittumista. Jännä nähdä mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään. Tätä nyt on tullut käytettyä jonkun aikaa. Yleensä liuskoittuminen alkaa vasta vähän reilumman pituisissa kynsissä niin vielä en tiedä onko vaikutusta, tuli vasta vähän aikaa sitten pätkäistyä kynnet taas ihan nysiksi. Rasvailua ja öljyn kanssa lotrailua tulee myös toki harrastettua. 
Flormarin GL01 tuli vähän aikaa sitten ostettua ihan varta vasten, vähän liiankin kunnianhimoiseen lakkaukseen.. :D
Lumenen hiekkalakat Hiekkaa Purossa ja Hiekan Hehkua tuli hankittua ihan mielenkiinnosta, samalla reissulla kuin nuo Ginan lakat, sattuivat olemaan tarjolla niin halvalla.. Kultainen hiekka nyt uupui muutenkin, punaista olisi voinut harkita kun saman tyylisiä löytyy kaksi muutakin..  -_- Olisi pitänyt ostaa ennemmin se pinkki, sitäkään ei meidän paikkakunnalla ole näkynyt enää..

Tänään siis testailemaan keijupölyä.. :)

4 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia ja arvontavoitto

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nyt taas kiva saada jotain uutta kun sain turhat lakat myytyä.. :D

   Poista
 2. Hyvä että paketti tuli perille ja vieläpä ehjänä!:) Viime aikoina ollut taas itellalla vähän ronskimpaa käsittelyä, mut ehkä satuin postitetaan tuon just kun siellä oli jollain hyvä päivä:)

  VastaaPoista

Saa kommentoida!