sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväkynnet vol.1

Tänään lakkaushaaste-ryhmän uudeksi aiheeksi tuli ystävänpäivä, yllätys yllätys! No, heti piti lakkailla ensimmäiset versiot. Ja ikuisuuden vienyt eilinen gritterräpellys lähti sit samantien pois. Olipa järkevää. Toisaalta kerkesi lakkaukset ottaa osumaakin töissä, ettei sen puoleen haittaa.

Ystävänpäivänähän pitää tietty olla pinkkiä ja söpöä ja vaaleanpunaista ja sydämiä ja ja ja..

 Käytiin eilen vähän ostoksilla, lähdettiin ajelemaan, Myllyn kauppakeskuksen Ginassa ei muuten ollut valkoista ainakaan vielä, pyh ja pah.. Ostin sitten kaksi aluslakkaa ja Heartsin.


Oli niin hyvä idea olevinaan noi leimat ja sydämiin sit vielä toiset sydämet sisään.. Ehkä ois jotkut pienet niitit vaikka näyttäny paremmalta, en nyt todellakaan osaa vielä sanoa tykkäänkö näistä vai en.. :D
No mut kai ne teemaan silti sopii. Jossain blogissa näin tuota samaa Heartsia käytetyn ja oli söpöt, en sit tiedä mikä noissa omilla kynsillä mättää, ehkä väärä pohjaväri tai jotain. Jotenkin vaisu vaikutelma. Ja OPInkin tilalle ois voinu vaikka ottaa jotain muuta.


Eli käytössä OPI Pussy Galore, Essie The girls are out, Gina Tricot Hearts ja Depend 223.

12 kommenttia:

 1. Tykkään noista leimoista kovasti; hopea vaaleanpunaisen päällä näyttää kauniilta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin tykkään, mulla olikin vähän hidas sytytys et tajusin leimata, tykkäsin tosiaan kauheesti noista hopeisista siirtokuvista edellisessä lakkauksesta samalla pinkillä. Kauheen pitkään pengoin ja kirosin ettei mulla oo kun pari jämäpalaa hopeisia lisää, piti ihan adeninaltaki alkaa hakemaan et löytyykö hopeisia miten.. Sit vasta tuli hoksattua et eiköhän hopeiset leimatkin näytä kauniilta tolla pohjalla.. :D

   Poista
 2. Mun mielestä nää on ihanat! ^__^ ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, alkaa nämä omaakin silmää jo miellyttää vähän enemmän kun on yön yli nukuttu.. :)

   Poista
 3. Oo, ihanat kynnet! Mä niin tykkään ystävänpäivästä, värimaailma käy niin mulle! Saa myös blogeissa lähestulkoon yliannostuksen (vaikkei se taida olla mahdollista) vaalenapunaista. <3 Tuo Gina Tricot saisi kanssa löytää tiensä mun luo, lakka joka on pakko omistaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Joo en kyllä usko et ainakaan sä voit saada vaaleanpunaisesta yliannostusta.. :D
   Joo aika sööttihän tuo on, mun makuun sais olla ehkä vähän kirkkaamman värisiä nuo sydämet.. :)

   Poista

Saa kommentoida!