tiistai 18. helmikuuta 2014

Parit lakkaukset

Viikonloppu taas liikenteessä. Perjantaina poistelin tosiaan illalla jo ystävänpäivälakkaukset, ajatuksena tehdä ihan klassinen ranskalainen manikyyri, mutta alkoi laiskottaa.. Lauantana oli lähtö sen verran aikaisin etten alkanut edes kirkasta lakkaa laittamaan, ajomatkalla viilailin ja öljysin kynsiä ja hautajaisten yli oli ihan paljaat kynnet. Matkaan olin valikoinut lakkalaatikosta vain yhden helpon lakan, tässä tapauksessa hiekkaa, nämä kun on tarpeeksi näyttäviä ilman koristeluitakin. Tämä ei muistaakseni ole aiemmin edes ollut kynsillä yksinään. 


Kikon Sugar Mat Burgundy tuli mukaan. Vähän nyt kuluneet sieltä täältä kun vasta maanantaina taisin kuvaa ottaa.. Hyvin kyllä silti kynsillä kestää hiekkalakaksi, useimmista muista tuntuu paloja lohkeilevan tuossa ajassa. Ja peittää vallan mainiosti. Todella moni-ilmeinen lakka, eilenkin vielä kaupungilla hämmästelin miten monta eri väriä tämä lakka näyttää kun eri valaistuksissa ihailee. Viininpunaista ja ruskeaa eniten noin kokonaisuutena, shimmerin eri sävyjä en edes ala luettelemaan. :D Nätti ja kiltti lakka on. :)


Ja pullokuva tietty vielä. Vähän näköjään hämärä kuva mutta kyllä siitäkin värejä näkee..

Sitten tuoreempaa lakkausta, vaihteeksi kuvaa oikeastakin kädestä, koska vasemmassa on koristelut Miraclen kisaan enkä sitä kuvaa viitsi vielä esitellä.. :D


Vaaleanpunaista, kuinkas muutenkaan. Vaaleanpunainen ranskis vapaalla (ja vasemmalla) kädellä ja parit tassuntapaiset. Lisäksi piti testata uutta lakkaa, luin eilen L'Orealin kultalastulakasta Dioriinan postauksen ja onnistuin kehittämään siihen pakkomielteen ihan heti. Kolme kauppaa taisin käydä katsomassa kunnes viimein löytyi. Onnekseni citymarketissa, josta tuon ostin, oli kyseisen merkin tuotteista suuri osa plussatarjouksessa joten lähti mukaan melko edullisesti. :)

Hippuset kyllä nousivat sudin mukana pullosta oikein kiitettävästi. Vanupuikkotöpöttelytekniikalla niitä koitin asetella ettei ihan liikaa tulisi, jokunen kynsi sai siitä huolimatta ylleen vähän liikaa tavaraa.. Hipuilla tuntuu olevan paha tapa jäädä hiukan törröttämään eli saa niitä vähän painella paikalleen, ja päällyslakkaa saa käyttää kyllä anteliaasti. Nätti kyllä on, ja aika söpö vaaleanpunaisella pohjalla. :)


Ja tässä käytetyt lakat, Wild & Mild Matte Crazy Girl, L'Oreal Top Coat Gold Leaf ja Viva la Diva French Manicure.
2 kommenttia:

Saa kommentoida!