lauantai 22. helmikuuta 2014

Tikusta asiaa

Eilen tuli postilaatikkoon kortti ilmoitellen isokokoisesta kirjeestä. Heti töiden jälkeen säntäsin päätä pahkaa hakemaan postia tuolta Salesta, miettien mitä mahtaa löytyä, kun odottelin tässä useampaa eri pakettia saapuvaksi. Positiivinen yllätys, paketteja oli kaksi jotka oli vedetty kuminauhalla kiinni toisiinsa. :D Yhtä arvontavoittoa vielä odottelen. Mutta nämä saapuneet paketit pitivät sisällään alkuviikosta tehneeni tilauksen Adeninasta, sekä muutaman pussillisen swatch-tikkuja. Jälkimmäisestä kiitokset Ninnalle joka tilaili nämä maailmalta samalla kun hommasi itselleen täydennystä, itselläni kun ei paypal-tiliä ole enkä sellaista uskalla myöskään ottaa.. :D


Arvatkaapa mitä tein eilen illalla.. :D Otin tikutuksen lisäksi hommakseni pullojen suiden putsauksen. Jotenkin nuo vanhemmat lakkapullot olivat hiukan sottaisempia, muutama sellainenkin tuli avattua jotka olen ihan harrastuksen alussa hankkinut ja kerran lakannut.. Ja hurahduksesta kohta vuosi, hups.


Siinä tikku poikineen tulossa, ei ihan kaikkia eilen tikutettuja vielä. Pähkäilin hyvän aikaa montako kerrosta lakkoja tikulle laitan, ja hain vähän kynsikoristelut-ryhmästäkin vertaistukea. Päädyin kahteen kerrokseen, näin muistaa parhaiten ja näkee ne peittävimmät heti. Päällyslakkaa lisäksi, paitsi tietysti tekstuuri- ja mattalakkoihin. Mattalakkojen lakkaamista puoliksi päällyslakalla kyllä harkitsin, mutta hoksasin että näkyyhän se kiiltävänä  kirkkaiden tikkujen toiselta puolelta, varmaan ihan tarpeeksi lähellä totuutta. :D


Yhden renkaan sain valmiiksi, siinä olisi tekstuurit. Lumene Hiekan hehkua ja p2 sand style Illegal ovat muuten todella lähellä toisiaan, nuo kaksi punaista etualalla Ero on pikkiriikkinen. Toisaalta sellainenkin parivaljakko tuli vastaan jotka näyttivät pullossa olevan hurjan lähellä toisiaan mutta tikulla taas ero oli kuin yö ja päivä. Kyllä tuntuu ihan olevan hyvä idea tämä tikutus!
Järjestyksen päättäminen oli kyllä aika pähkäilyä, ja tuskin hiekkalakat hankalin rivi oli, ne sentään kuuluu selkeästi samaan tikkuun. Loput kun on tikutettu niin siinä vasta palapeliä onkin..  Holot yhteen, flakiet toiseen.. No, ihan mukavaa puuhaa tuo on. Ja saahan sitä järjestettyä kaikki uudestaankin jos siltä tuntuu. :)

Hiukan yli puolet lakoista nyt tikuilla, taidan jatkaa urakkaa taas illalla.

Tosiaan, Adeninan pakettia odottelin jotta pääsisi tekemään 31 päivän haasteen seuraavaa lakkausta, mutta jostain syystä kun on lakannut reilut 50 tikkua ja putsannut suurimman osan kyseisten pullojen suista niin hirveästi taiteiluun ei tunnu virtaa riittävän. Toisekseen kello oli lähemmäs kymmenen kun aloittelin puuhaa, ja samalla juoksentelin vähän väliä pannuhuoneessa lämmittämässä huushollia.. Jotakuinkin valmista tuli vasta puolenyön jälkeen. Lakkaa piti silti kynsille saada, ja kyllä vei sekin oman aikansa, vasta tunti aluslakan laiton jälkeen sain päätettyä mitä lakkaan.. Tunnin aikana taisin kävellä tietokoneen ja tikkurivistöjen väliä muutamaan kertaan, tiirailemassa värejä ihoa vasten ja valoa vasten ja ja ja... :D

Nyt hämärien kuukausien aikana varastoihin on saapunut jokunen Chinan holosöpöläinen joilla ei ole raaskinut lakata auringonvalon puuttumisen takia, vaikka mieli olisi tehnyt, nyt kuitenkin nappasin yhden noista kun näyttivät niin nätiltä tikutettuina.


Kynsille päätyi nyt China Glaze Hyper Haute. Todella ihana sävy kyllä ilman aurinkoakin, kuva napattu salaman kanssa niin näkyy tuosta jotain holoa pikkuhiukkasen.. Ja omasta mielestä ainakin sopii omalle ihonsävylle. Keskellä yötä lakkaaminen kyllä vaikutti lopputulokseen, molemmissa peukaloissa pienet kaljut kohdat.. :D No, nyt en jaksa tuosta enää välittää, itse olen kumminkin ainoa joka asian huomaa, ja illalla putsailu ja tikutus jatkuu niin tämä lakkaus on joka tapauksessa entinen.

4 kommenttia:

 1. Hyper haute on <3. Mä olin pitkään sitä mieltä, ettei mun tarvi tikuttaa lakkoja. Nyt ne on kaikki +400 lakkaa tikuilla ja ihmettelen miksen tikuttanu aiemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se <3
   Mä oon kanssa tosiaan ihan tyytyväinen että tulee nyt tikutettua. Olen myös tyytyväinen siihen että tuli tosiaan myytyä puolet lakoista pari viikkoa takaperin, ois vähän enemmän tekemistä.. :D

   Poista
 2. Holot on kyllä ihania niinku tämäkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, oikein odottelee kesää.. varsinkin kun nyt sataa vettä taas vaihteeksi.

   Poista

Saa kommentoida!