keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Päivä 27: Inspiroidu taiteesta

Ei helpoimmasta päästä tämänkään keksiminen ollut.. Tuntui että pitäisi muka ruveta väsäämään jotain tajuttoman monimutkaista. Lopulta hätiin tuli pinterest, jossa näin kauniit kirsikankukkakynnet, joiden ansiosta keksin googlettaa japanilaista taidetta ja josta päädyin takaisin kirsikankukkiin.. :D Jotain siihen suuntaan tuli kynsille. Uusin lakkanikin vaikutti, jostain olin saanut päähäni yhdistää Fairy Dustin minttuun ja turkoosiin.. Itse olen lopputulokseen ihan tyytyväinen. Ja aika hemppikset näistä tuli myös, joten sopii ystävänpäiväänkin.


Pohjalle tein liukuvärjäyksen, onnistui kyllä vallan mainiosti! Fairy Dust pehmensi hyvin onnistunutta liukua vielä entisestään, olisi näitä tämmöisenäänkin katsellut. :)


Ja kirsikanoksia tuli väsättyä.. Ei ihan noin pienet kukat tahdo onnistua vielä. Olisi pieniä pinkkejä kukkatarrojakin tuolla ollut mutta nääh, harjoitellaan nyt.


On ne luonnossa vähän sievemmät kun ei niitä tule tihrustettua viiden sentin päästä.. :D 


Käytetyt lakat: Essie Blanc, Essie Turquoise & Caicos, Rimmel Sky High, China Glaze Fairy Dust, Nails Matt Neon Pink sekä Technic Jet Black. Kukkiin sopivan pinkin löytäminen oli vähän hankalaa, hyviä sävyjä oli kyllä mutta peittävyys oli ongelma, kukat siis Neon Pinkin ja Blancin sekoitusta. 
Ja Fairy Dust on kyllä nätti! <316 kommenttia:

 1. Vau mitkä kynnet!:o

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihanan herkät :o) Fairy Dust <3

  VastaaPoista
 3. Nämä on kyllä nätit! Ihanan tasainen tuo liukuvärjäys :) Todella hienot!! ^-^

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Oon niin kateellinen tuosta onnistuneesta liukuväristä. Just tässä kuivattelen omaa kokeilua ja nyt mietin kehtaako näitä edes kellekään näyttää! :) Pitää varmaan kaivella jotain tutoreita ja harjotella..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Harjoitus tekee mestarin.. :) Mulla on tossa siis pohja lakattu valkoiseksi, sit melko kosteelle meikkisienelle suoraan valkoinen, minttu ja turkoosi vierekkäin, useempi ohut kerros vähän eestaas töpöteltynä. Toki tuo topperi pehmentää vielä liukua lisää.. :)
   Kehtaa vaan. :D

   Poista

Saa kommentoida!