maanantai 3. helmikuuta 2014

Vähän jotain muuta!

Pääsin tässä testaamaan paria uutta Erisanin tuotetta Hopottajien kautta. Kyseiset tuotteet ovat siinäkin mielessä ihan uutta mulle että mitään vastaavia en ole käyttänyt. Kasvojenhoitotuotteita siis nyt lähtee testiin. Käytännössä kasvojen alueella ihonhoito on ollut luokkaa vesi ja saippua, meikinpostotuotteita ei tule käytettyä kun ei niitä meikkejäkään käytä. jotain perusvoidetta huitaisen naamaan joskus ja jouluna.

Iho on mulla siis aika herkästi kuivuvaa ja muutenkin arkaa sorttia. Pari jatkuvasti kuivaa ja karheaa kohtaa naamataulusta löytyy, saas nähdä josko näitä testaillessa oppisi vähän säännöllisemmin hoitamaan ihoa muualtakin kuin käsistä..


Eli testissä kuorintavoide ja silmänympärysvoide. Jotain perusvoidetta tulee näiden lisäksi toivottavasti myös käytettyä siinä sivussa, saa sitten nähdä miltä iho tuntuu kohta kun siihen vähän kiinnittää huomiota. Kuorinta varmasti siis ainakin tarpeen, kerkesin pikkasen näitä jo kokeilemaankin. Kuorinta taitaa löytää paikkansa suihkun puolelta niin saa paremmin huuhdottua voiteen pois, laiska kun olen. :D Noin ekan pikatestauksen jälkeen tuntui ainakin iho ihan mukavalta, tai ei ainakaan kutissut tai poltellut, mitä jotkut rasvat tuppaavat mulle tekemään. No, herkälle ihollehan nämä onkin suunniteltu.. Silmänympärysvoiteestakaan ei ole pahaa sanottavaa. :)
Erisanin monet tuotteet ovat jo ennestään tuttuja niin näitäkin on ihan kiva lähteä kokeilemaan.

Palaan astialle kun on jotain asiaa.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!