perjantai 7. helmikuuta 2014

Päivä 25: Inspiroidu muodista

Taas tuli hitusen pidempi väli haasteen kanssa, muoti on minulle semmoinen aihe että hankalaa on! Pari päivää sitten tuli vihdoin joku idea, hoksasin että inspiraatiohan voisi löytyä Muodin Huipulle-sarjasta, jota olen mielenkiinnolla seurannut jo melko monta kautta. Sen enempää en muotijutuista ymmärräkään, tokihan jos hakemalla hakee voi väkisin vääntää jostain muodikkaasta asiasta x inspiraation.. mutta tuo ohjelma tosiaan sentään kiinnostaa! :D

Yksi lempihaasteistani on ollut aina se, missä asu tulee luoda jostain epäkäytännöllisestä materiaalista. Nyt pyörivällä kaudella asujen ainekset hankittiin karkkikaupasta. Kynsiin inspiraatio tuli tuon jakson suosikkiasustani.

Värit ei nyt toki ole ihan samanlaiset, mutta toivoakseni kuviosta näkee että vähän yritetty jotain samankaltaista saada aikaan.


Tuosta nimettömästä tuli ihan kiva, keskisormessa on pari viivaa liikaa. Sekä mustat viivat että niiden väliin jääneet alueet tein dottingtoolilla. Kaikki täytevärit ovat tosiaan tekstuureja, tuolla lailla levitellen pinnan muodostuminen menee kyllä vähän niin ja näin mutta onnistui nyt jotenkin. En oikein muita tapoja värittelyyn tähän hätään keksinyt.


Käytetyt lakat: Technic Jet Black, Maybelline Color Show Crystallize Rose Chic, OPI Pussy Galore sekä China Glaze Shell We Dance?

Rose Chic olikin aika jännä tapaus. Kävin Sokoksella haahuilemassa ja nuo osui uuden näköisenä silmään. Siinä olikin pähkäilyä, myyjän kanssa mietittiin onko tuossa sarjassa kyse tekstuureista. Kaivoi jonkun esitteenkin laatikosta eikä siinä edes mainittu asiaa. Onneksi sattui olemaan tabletti matkassa, siinä sitten googleteltiin tietoa lakoista.. :D Yhdeltä ja tasan yhdeltä sivulta löytyi jonkunlaista vihjettä että tekstuurista on kuin onkin kyse, ja päädyinkin ostamaan yhden lakan itselleni. Loput telineestä oli aika tummia, parissa jotain duochromevivahdetta tms, ei oikein muut iskenyt. Harmi kun telineessä oli kuvaa useammasta lakkasävystä mitä kaupasta löytyi, vähän ihmeellistä lähettää myyntiin puolillaan oleva teline, myyjän mukaan oli siis tullut sellaisenaan.. Siinä olisi joku kiva punertava ollut myös jos olisi kaikkia löytynyt.. Jännä juttu kyllä tuo ettei selkeästi pullossa ilmaista kyseessä olevan tekstuurilakka!

No, väri on jännä. Kuvaan ei oikein onnistunut tuota sävyä saamaan oikeanlaisena, lämpimämpi sävy, hiukan vaaleanpunertava. Joku ruusukultako? En tiedä. Ihan sievä yhtä kaikki. Vähän sanomistakin kyllä löytyy.. Tämä hiekka taitaa vaatia juuri tasan tarkkaan oikean paksuisen kerroksen että tekstuuri muodostuu kunnolla, ihan en siis tässä itse onnistunut. Yhteen kynteen jäi melkein sileäkin kohta, mutta kai tällekin lakalle voi oikean lakkaustekniikan oppia. Kuivui vähän hitaammanpuoleisesti, ja vaatinee pidemmille kynsille kolme kerrosta. Niille kynsille mihin pinta kunnolla osasi muodostua, tuli ihan kiva karheus, ei ehkä ihan niin voimakas kuin esimerkiksi tässä käytetyn Chinan pinnasta tulee. Selkeä tekstuuri joka tapauksessa. Ja kimallusta löytyy!

Tulipas tästä nyt varsinainen arvostelupostaus.. :D No, kun kerrankin on jotain erityistä sanottavaa jostain lakasta.. No, on sitä huonompiakin nähty.

2 kommenttia:

Saa kommentoida!